Akzo Nobel Emirates Yeşil Bina Konseyine Katıldı

Küresel boya firması Akzo Nobel , yeşil bina uygulamalarını güçlendirerek ve teşvik ederek çevreyi korumayı amaçlayan bağımsız bir forum olan Emirates Yeşil Bina Konseyine (Emirates GBC) katıldı. 

Sürdürülebilirlik konusundaki küresel liderlerinden biri olan Akzo Nobel, uzmanlığını ve en iyi uygulamalarını inşaat sektörüyle paylaşmaya adamıştır. 

Şirket, sürekli olarak Kimyasal Dünya Endeksinin ve etkili Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksinin (DJSI) Avrupa Dizininin bir parçası olmuştur. 

Akz oNobel bölgesel direktörü Akzo Nobel Orta Doğu ve Afrika Performans Kaplamaları: "Yaşayan ve ilham verici kentsel ortamlar yaratarak önümüzdeki nesillerimiz için daha yeşil bir gelecek inşa etmek için EmiratesGBC ile işbirliği yapmaktan onur duyuyoruz" dedi. 

" Yeşile dönmek, dünyanın her yerinde ve özellikle BAE'de inşaat endüstrisi için kritik bir konudur. 

''Binalar, dünyanın enerjisinin yaklaşık yüzde 40'ını ve suyun dörtte birini kullanıyor.  Tüm sera gazlarının neredeyse üçte biri binalardan geliyor "görüşlerinin paylaşıldığı konseyde Emirates GBC başkanı Saeed Al Abbar, sınırlı kaynaklara sahip bir dünyada bu endüstri hakkında bir şeyler yapabildikleri takdirde  sürdürülebilirliğe önemli katkılarda bulunabileceklerini  belirtirken aynı zamanda "Akzo Nobel'i  sürdürülebilir yapılı çevrelerin geliştirilmesine katkıda bulunan bir  şirket olarak kabul ediyoruz dedi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)