Prestijli Projelerin Yeni Yıldızı ' Elco Trigon XL'

Avrupa’da 80 yılı aşkın deneyimi  olan ELCO, yer ve duvar tipi kazanları ile Türkiye’nin dört bir yanındaki dev projeler tarafından tercih edilmeye başladı. Yenilikçi ürün serisine Thision L Eco yoğuşmalı duvar tipi kazan ile start veren ELCO, yeni nesil yer tipi kazanı TRIGON XL ile Türkiye’de de sistem çözümleri sunmaya başlıyor.

Kompakt tasarımı ile fark yaratan ELCO Trigon XL yer tipi kazanlar, 466 milimetreden başlayan genişliği ile en dar yerlerde dahi premium ısıtma çözümleri sunuyor. Hafif yapısı, pratik taşıma tekerleri, esnek kurulum ve kolay ilk çalıştırma özellikleri ile ihtiyaçlara özel esnek çözümler sunan Trigon XL yer tipi kazanlar, Avrupa’nın yeni nesil ısıtma sistemlerini inovatif mühendislik tasarımları ile buluşturuyor. Kolay anlaşılır kaskad kontrol paneli ile kullanıcı dostu sistem çözümleri sunan Trigon XL, gelişmiş brülör teknolojisi ve optimize edilmiş özel tasarıma sahip yanma odası ile düşük NOx ve CO emisyon değerleri sunar.

Trigon XL’in sahip olduğu ve en zorlu şartlarda çalışmak üzere yüksek kalite standartlarında üretilmiş ısı eşanjörü ile ömür boyu %110’a varan yüksek verim değerlerine ulaşmak mümkündür. ELCO Türkiye, Kompakt ve modüler tasarımı, yüksek verimi ve düşük gaz emisyon oranları ile, en prestijli projelerde yer almak üzere tasarlanmış ELCO Trigon XL yer tipi kazanlar, ELCO duvar tipi kazanlar ve ELCO markası hakkında bilgi almak için tüm müşterilerini ve proje yöneticilerini www.elco-tr.com websitesine davet ediyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)