Türk Gayrimenkulünün Önemli Temsilcileri İTO Çatısı Altında Bir Araya Geldi

İTO Başkanı Sayın İbrahim Çağlar’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, KİPTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yıldırım, Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolga Han ve Gayrimenkul Yatırım Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Güler katıldı.

İTO çatısı altında bir araya gelen Türk gayrimenkulünün önemli temsilcileri MIPIM 2018 fuar organizasyonunu değerlendirdi ve Türk gayrimenkul sektörünün uluslararası pazarlanmasında yapılması gereken planlama üzerinde önemli kararlar aldı.

Gelecek sene yapılacak olan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM 2018 Franca Cannes için Türk gayrimenkul sektörünün tanıtım çadırının iki katına çıkarılması planlandı. Ayrıca Türk gayrimenkul sektörünün global sektör oyuncularına anlatılması için gereken bütün profesyonelliğin ön plana çıkarılacağı yönünde fikir birliğine varıldı.

Murat Uzun “Pazarlama ve satışa önem vermeliyiz”

Yapılan toplantıda bir konuşma yapan Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun ‘’Müteahhitlerin dünya ölçeğinde görevini tam anlamıyla yerine getirdiğini vurgulayarak, Türk gayrimenkulünün tanıtımına önem verilmesi gerektiğini vurguladı ve "Müteahhitler dünya çapında projelere imza atmaktadır. Tam anlamıyla günümüzün çok ötesinde projeleri hem Türkiye’ de hem de Dünya’da yapmaktadırlar.

Fuarlardaki eksiklikleri müteahhitlere yüklemeyi bırakmalıyız. Müteahhitlerin de artık profesyonel pazarlama ve satış firmalarına öncelik tanımaları gerekmektedir. MIPIM 2017 İTO çadırında müteahhitlerin yerine başta Türkiye gayrimenkul sektörünün tanıtımı için tanıtım ekibine yer verilmeli. Öncelik Türk gayrimenkul sektörünün tanıtımına ayrılmalı. Aynı çadırda pazarlama ve satış ekiplerine yer verilmeli ve Türk müteahhitlerinin muhteşem projelerinin satışı ve pazarlaması yapılmalı." dedi.

Murat Uzun ayrıca "Önemli olan bu firmalarımızı ön plana çıkarmaktır. Ancak o zaman dünyaya Türk gayrimenkul sektörünü anlatabiliriz. MIPIM 2018 fuarına yenilenerek ve çok daha profesyonel yer alacağımızdan eminim. Sadece MIPIM Cannes Gayrimenkul Fuarı değil, dünyada gayrimenkul sektörünün en iyi fuarlarına bu yeni plan ile katılmalıyız." dedi ve MIPIM 2017'de Türk gayrimenkul sektörü adına elinden geleni yaparak, sektörünün önemli temsilcilerini bir araya topladığı için İTO Başkanı Sayın İbrahim Çağlar'a teşekkür etti.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)