Karbon Ayak İzi Belgeli Minepor ile Ömür Boyu Yalıtım

Gazbeton sektörünün karbon ayak izi belgeli ilk ısı yalıtım plağı Minepor, sürdürülebilir binaların tercihidir. Sağlam ve hafif bir ürün olan Yeni Nesil Isı Yalıtım Plağı Minepor’un içindeki Bor sayesinde dayanım gücü yüksektir.

Isıl iletkenlik değeri 0,05 W/mK olan Minepor, üstün yalıtım performansıyla eski ve yeni yapılara ısıl konfor kazandırır, enerji tasarrufu sağlar. Gazbeton sektörünün karbon ayak izi belgeli ilk ısı yalıtım plağı Minepor, sürdürülebilir binaların tercihidir. Sağlam ve hafif bir ürün olan Yeni Nesil Isı Yalıtım Plağı Minepor’un içindeki Bor sayesinde dayanım gücü yüksektir. Yapısında yer alan bor minerali ve diğer bileşenler sayesinde oluşan homojen yapısıyla darbelere karşı dayanıklıdır, rüzgar vakumlama yükleriyle cepheden ayrılmaz.

TSEK 119 kriter dokümanına uygun üretilen Minepor, Ulusal Teknik Onay UTO ve Avrupa Teknik Onay ETA Belgelerine sahiptir. Yalıtım gücü sayesinde karbon salımını azaltır. Radyoaktif ve petrol türevi maddeler içermez. Çevreye duyarlı özellikleri ile Yeşil Bina projelerinde tercih edilir. Minepor, Carbon Trust UK tarafından verilen karbon ayak izi belgesi ile gazbeton sektöründe rakipsizdir. 

Sağlam ve hafif bir ürün olan yeni nesi ısı yalıtım plağı Minepor'un içindeki bor sayesinde dayanım gücü yüksektir.


Isıtılmayan mekanların yalıtım çözümü

Otopark tavanları gibi ısıtılmayan mekanlarda sadece yapıştırma ile yalıtım yapılması, hızlı uygulanması ve montaj kolaylığı sayesinde zaman ve maliyet avantajı sağlar. Maket bıçağı ile kesilebilen yapısıyla uygulamalara hız kazandırır. Kolay işlenebilmesi sayesinde duvar ören ve sıva yapabilen tüm ekiplerce uygulanabilir.
 
Ömür boyu yalıtım

Minepor bina ömrü boyunca deforme olmaz, ürün özelliklerini korur. Isı yalıtımında en iyi netice için duvarlarda gazbeton, kolon ve kirişlerde Minepor Isı Yalıtım Sistemi
kullanılması tavsiye edilir. Minepor ile tüm uygulama alanlarında yekpare düz cepheler oluşturulur. Bu sayede aşırı sıva sarfiyatı önlenir. Betonarme  yüzeylerdeki ısı kayıplarını engellenerek enerji maliyetlerinde  tasarruf sağlanır.

Minepor, A1 sınıfı, hiç yanmaz ısı yalıtım malzemesidir. Yangın esnasında zehirli gaz ve duman çıkartmaz. 


Yangın Güvenliği için Minepor

Minepor, A1 sınıfı, hiç yanmaz ısı yalıtım malzemesidir. Yangın esnasında zehirli gaz ve duman çıkartmaz. Yangın sonrası, yapısında bozulma olmaz. Yangının cephe boyunca ilerlemesine engel olur, binaların yangın güvenliğini arttırarak hayat kurtarır.
 
Yeni Nesil ürün

Minepor, uzun süreli Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilmiş, özel teknolojisi sayesinde çok sayıda küçük ve homojen gözeneğe sahip, son derece hafif ve aynı zamanda dayanıklı olan yeni nesil bir üründür. Yapının ömrü boyunca ısıl performansı korur. Bakteri veya mikroorganizma barındırmayan inorganik ve mineral bazlı yapı malzemesidir. Zamanla dış etkenlere bağlı olarak bozulmaz, gün ışığından etkilenmez.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)