Işığın En Doğal Hali PUFIN

PUFIN ile doğaya dönüş… Açık havada güneşli bir gökyüzü hayal edin… Işığın göz aldığı, sert gölgelerin zemine düştüğü, nesnelerin hatlarının net olarak algılandığı bir ortam... Sonra bulutların çıktığını ve güneşin bulutların arkasına gizlendiğini hayal edin… Gölgelerin yumuşak hale geldiği, ışığın homojen dağıldığı ve göz almadığı pozitif bir atmosfer…PUFIN ile aydınlatılmış ortamlarda bulunmak, bulutların arkasına gizlenmiş güneşli bir havada dışarıda olmak gibi; huzur ve mutluluk dolu…

PUFIN Sıvaaltı; merkezde mikroprizmatik difüzörlü, yan alanları opal PMMA ile kapalı,modüler tavan armatürü.

Kısmen direkt etki taşıyan dolaylı ışık yayılımı, armatürün ilk bakışta doğal bir ışık dili kullandığını gösterir. Kapalı tasarımı sayesinde katmanlı difüzöründen yayılan ışık gözü rahatsız etmez. Uzun süre çalışılan ofis alanlarının aydınlatılması için idealdir.

600 x 600 mm ölçüler için ortalama*2700 lm , 3200 lm ve 3700 lm olarak üç farklı ışık miktarını barındırır. Alçıpan, Clip-in, T taşıyıcılı tavan tiplerinde kullanım için uygundur.

Maksimum Verim, Minimum Kamaşma

PUFIN’in yenilikçi optik tasarımı, lümen miktarından ödün vermeden az enerji tüketimi ile optimum seviyede ışık çıkışı sağlar. Böylece armatürden maksimum verim alınırken, kamaşma minumum seviyeye indirgenmiş olur. 107lm/W’ a ulaşan ürün verimliliği ve 19 değerinin altında kalan kamaşma indeksi, armatürün üstün performansını garantiler. 


Detaylarda İnovasyon

PUFIN modüler tavan sistemleri ile uyumlu ürün montaj özelliği, yenilikçi optik tasarım detayları ve verimli led ürün altyapısı ile düşük enerji tüketimine karşılık maksimum görsel konfor sağlayan ergonomik bir çözümdür. Yenillikçi detaylar içeren temiz bitişlere sahip armatür gövdesi, kullanıldığı alanlarda bir tasarım unsuru olarak yerini alır.

Tırnaklı Difüzör Birleşim Detayı 

Tamamen difüzörden oluşan ürün alt yüzeyi, iki farklı difüzörün (ortada mikroprizmatik difüzör, kenarlarda opal PMMA) birleşiminden oluşur. Dış yüzeyde detay vermeyen ince düşünülmüş birleşim noktaları ürüne ışık sızdırmazlık sağlarken, şık bir görünüm kazandırır.

Yüksek Yansıtıcı Özelliğe Sahip Reflektör

PUFIN içerisinde yer alan yüksek yansıtıcı özelliğe sahip kanat şeklinde reflektör, ışığı mümkün olduğunca homojen şekilde dağıtarak, PUFIN’in altyüzeyinde istenen görsel etkinin alınmasına yardımcı olur.

Kolay montaj sağlayan müdahale kapağı Armatür enerji giriş kablo bağlantısı, alet gerekmeksizin tek elle açılabilen özel müdahale kapağı vasıtasıyla kolayca yapılabilmektedir.

*Verilen lümen değerleri 3000K ve 4000K renk sıcaklıkları için ortalama değerdir.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)