Büyük Düşün, Yeşil Düşün, Kendi Akıllı Şehrini Tasarla!

2017 yılında yedincisi düzenlenecek olan Go Green in the City yarışması, akıllı şehirler yaratmaya yönelik, alanındaki en inovatif ve ilham verici yarışmalardan biri. 

Yarışmaya dünyanın her yerindeki öğrenciler katılabiliyor. Kazanan adayların Paris’te yapılacak olan final etkinliğinin ardından Schneider Electric’te çalışma şansının yanı sıra dünya çapındaki Schneider Electric ofislerini ziyaret edip, kariyerlerini yönlendirebilme imkanı yakalayabileceği yarışmanın son başvuru tarihi, 12 Mayıs 2017.

Önümüzdeki 35 yıl içerisinde, Dünya nüfusunun %70’inin kentsel şehirlerde yaşayacağı gerçeği, enerji ve doğal kaynak yönetimleri konusunda şehirleri yeniden yapılandırmaya götürüyor. Bu kapsamda daha verimli, daha sürdürülebilir ve daha yeşil akıllı şehirler inşa etmek kaçınılmaz.

“Büyük düşün. Yeşil düşün. Schneider Electric’i düşün.” sloganıyla yola çıkan yarışma, ana olarak su ve atıksu arıtımı, enerji yönetimi, sağlık yönetimi ve mimari konuları altındaki tüm uygulanabilir inovatif mühendislik yaklaşımlarını kabul ediyor. Eğer şehirlerin geleceğini ben değiştirebilirim diyorsanız, en az bir kadın üye içeren takımınızı kurun ve Schneider Electric desteğinde hayalinizi gerçeğe çevirip, milyonların ve dünyamızın geleceğini değiştirin.


Ayrıntılı bilgi için: http://www.gogreeninthecity.co...


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)