Addo Furniture O- Live ile Ofiste Herkes İçin Ergonomi!

Yenilikçi ürünlerini üstün tasarım anlayışı ile birleştirerek hayata geçiren dinamik marka Addo Furniture, günlük ofis hayatında farklı fiziksel özelliklere sahip tüm bireylerde maksimum fonksiyonellik sağlayacak bir tasarıma imza attı. ‘Herkes için…’ sloganıyla hayata geçirilerek her ofis çalışanının ergonomiye olan farklı gereksinimlerini vurgulayan O-Live koltuk, iş verimliliğine yaptığı pozitif katkının yanı sıra canlı renkleriyle dekorasyona dinamizm katıyor. 

Günün en az 9 saatini masa başında çalışarak geçirdiğimiz düşünüldüğünde, ofis sandalyesinin ergonomisi ve fonksiyonelliği oldukça önem kazanıyor. İş verimliliğini etkileyen bir unsur olan ofis sandalyesi, aynı zamanda işten duyulan memnuniyeti de etkiliyor. Kadın, erkek, uzun, kısa, kilolu ya da hafif tüm ofis çalışanlarının farklı ergonomik gereksinimleri olduğundan yola çıkan Addo Furniture, tüm koşullarda kullanıcısına maksimum rahatlık sağlayan O-Live koltuğu geliştirdi. Genel ve opsiyonel özellikleri ile tüm profillerde hareketsizlik ve duruş bozukluklarından kaynaklanan sorunları sıfıra indiren O – Live, çalışma ortamını çalışana uygun hale getirerek yorgunluk ve kas gerilmesi gibi sorunların önüne geçiyor. 

Ofiste doğru koltukta oturduğunuzdan emin olun… 

File ve kumaş döşeme olarak iki farklı seçeneği bulunan O-Live’in her iki tasarımında da sırt kısmı iki farklı bölümden oluşuyor. O-Live, geniş oturma alanı, yumuşak hatları, güven veren iskeleti, file döşeme tasarımındaki yumuşak file sırtı, opsiyonel bel desteği, opsiyonel kafalığı, 3D kolçağı ve yumuşak kol desteği ile uzun çalışma saatlerinde ofis sakinlerinin en büyük destekçisi olmaya aday. 

Kumaş döşeme seçeneğinde yüksek ve alçak sırt opsiyonuyla birlikte dizayn edilen O-Live, iki bölgeli sırt tasarımı ile kullanıcısına koltuğu kişileştirme şansı tanıyor. Executive O-Live tasarımında sırt ve kol dayama kısmı gerçek ya da suni deri ile kaplanabiliyor. Double kalınlıkta süngerden tasarlanan hareketli bel destek bölümü kullanıcının belini sararak destek sağlıyor. Mükemmel dikiş detayları ve renkli oturak bölümü, O-Live’in zarif tasarımını destekliyor. 

Solvent içermeyen yapıştırıcılar kullanarak olası zararları sıfıra indiren Addo Furniture, her ürün grubunda olduğu gibi O-Live koltuk grubunda da ürünleri 5 yıl boyunca garanti kapsamına alıyor. Ürünler kullanım süresi dolduğunda %96 oranında geri dönüştürülebiliyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)