Baumit ile Su Kaçakları Kontrol Altında!

Baumit çift bileşenli su yalıtım ürünleri, güvenli alt yüzey uygulaması sağlayarak tam sızdırmaz ıslak hacimler oluşturuyor.

İç ve dış mekânlarda, duvar ve zeminlere seramik karo döşenmeden önce esnek bütünsel bir yalıtım sağlayan Baumit ürünleri, su yalıtımını üst seviyelere taşıyor.

Özellikle ıslak mekanlarda karo döşeme öncesinde ön hazırlığın titizlikle yapılması, sağlıklı ve güvenli bir mekan yaratılması açısından önem taşıyor. Baumit’in yapı kimyasalları ürün grubunda bulunan su yalıtım ürünleri, birbirini tamamlayan özellikleri ile ön hazırlık için uygun yüzey hazırlıyor.

Yüksek dolgu kabiliyetine, su bazlı hızlı prizlenme özelliğine sahip Preciso, su yalıtımı öncesinde yüzeyin hazırlanmasında rol alıyor. İçerdiği özel katkı maddeleri sayesinde mükemmel bir şekilde işlenebilen Preciso, 30 mm’ye kadar katman kalınlıklarında yüzeyde gerilime neden olmadan sertleşiyor.  Düzeltilen zemin Protect serisi ile yalıtım aşamasına geliyor. Baumit Protect serisi su yalıtım ürünleri çimento ve sentetik reçine esaslı, çift bileşenli, yarı ve tam elastik gibi özellikler taşıyor.


Çift bileşenli ve yarı elastik bir malzeme olan Protect 2K, ıslak hacimlerde güvenle kullanılabilen, su yalıtımı için en ideal ürünlerden biri.  Çimento ve sentetik reçine esaslı, çift bileşenli, tam elastik, su yalıtım malzemesi olan Protect 2K Elastic ise tam elastik yapısı ile her iklim koşuluna uygunluk gösteriyor. Sıcaklık değişimlerinde ise sıfır yüzey gerilimi özelliği bulunuyor. Baumit Protect 2K ve Baumit Protect 2K Elastic, tüm yapılarda, su depolama tankları, yüzme havuzları, teras ve balkon alanları ile temel ve perde duvarlarında kullanılabiliyor.

Baumit su yalıtım ürünleri ile sağlanan güvenli yüzeylerde tam sızdırmazlık garanti altında.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)