Yapı Güvenliğini Arttıran İnovatif Dübeller

Hilti, RE 500v3 ve RE 100 Kimyasal Dübel ile HST3 ve HST2 Klipsli Dübel ürünleriyle yapı güvenliğine katkı sağlıyor. Hilti RE 500v3 Kimyasal Dübel, delik pürüzlendirme aparatı ile karotla açılmış deliklerde yük kaybı yaşamayan tek kimyasal dübel olarak dikkat çekerken, Hilti RE 100 Kimyasal Dübel ise beton, doğal taş, tahta gibi ana malzemelerde ve kuru, ıslak, su dolu veya su altı deliklerde ETA onaylı performans sunuyor. Hilti HST3 Klipsli Dübel artırılmış alttan kesme yüzdesi özelliği sayesinde klipsin bozulmaya göre şekil alabilmesini sağlarken, HST2 Klipsli Dübel sadece çatlaklı beton onayı ile birçok şantiyenin önemli bir çözüm ortağı olarak öne çıkıyor.

Hilti, yapıları daha güvenli hale getirmek hedefiyle RE 500v3 ve RE 100 Kimyasal Dübel ile HST3 ve HST2 Klipsli Dübel ürünlerini inşaat profesyonelleriyle buluşturuyor. Yapı elemanlarını sabitleyen dübellerin ve taşıyıcı sistemlerin yapı güvenliği konusunda ne kadar belirleyici olduğu bilinciyle hareket eden Hilti, bu alandaki öncü çalışmalarına devam ediyor.

Karotla açılmış deliklerde yük kaybı yaşamayan tek kimyasal dübel “Hilti RE 500v3”
Hilti RE 500v3 Kimyasal Dübel, delik pürüzlendirme aparatı ile karotla açılmış deliklerde yük kaybı yaşamayan tek kimyasal dübel olarak dikkat çekiyor. Tozsuz delim ucu sayesinde delinmiş deliklerde delik temizliği yapmadan uygulama konusunda ETA onayı bulunan Hilti RE 500v3 Kimyasal Dübel, rakiplerinden daha yüksek yük değerlerine sahip olma özelliği ile de öne çıkıyor. Profis ile kolay ve çabuk dizayn imkanı sunan Hilti RE 500v3 Kimyasal Dübel, tozsuz delim ucu ile en hızlı uygulamalara imkan tanıyor. Bugüne kadar üretilmiş en hızlı kürlenen, sıfır derecenin altında uygulama onayı bulunan, akülü tabanca ve aksesuarlarla piyasadaki en rahat uygulanabilir epoksiye sahip olan Hilti RE 500v3 Kimyasal Dübel, şantiyelerdeki tüm uygulamalarda en üst düzeyde performans sunuyor


Farklı tip uygulamalarda optimum çözüm sunan “Hilti RE 100 Kimyasal Dübel”

Çatlaklı ve çatlaksız betonda ETA onaylı performans sunan Hilti RE 100 Kimyasal Dübel, farklı tip uygulamalarda optimum çözüm imkanı sağlıyor. Beton, doğal taş, tahta gibi ana malzemelerde ve kuru, ıslak, su dolu veya su altı deliklerde uygulanabilirliğiyle dikkat çeken Hilti RE 100 Kimyasal Dübel, akülü tabanca ve tozsuz delim ucu ile kolay uygulama avantajına sahip. Daha küçük delik çapı ile uygulama imkânı sunan ETA onaylı Hilti RE 100, akülü tabanca ile birlikte piyasadaki en iyi tabanca platformunu sunuyor. Sistem olarak yüksek verimlilik vadeden ve şantiyedeki üretkenliği artıracak özelliklere sahip olan Hilti RE 100 Kimyasal Dübel, daha kolay ve yenilikçi delik temizliği ve 20 mm’lik çapa kadar olan deliklerde manuel temizlik imkânı sağlıyor.

Yüksek dayanımlı çelikten yenilikçi “Hilti HST3 ve HST2 Klipsli Dübeller”

Hilti’nin dahiyane klips geometrisi ile birleştirilmiş yüksek dayanımlı çelik malzemeli Hilti HST3 Klipsli Dübel, yenilikçi ve optimum kaplaması ve düşürülmüş gerilme kuvvetiyle yüksek kaliteli bir ürün olarak öne çıkıyor. Ayrıca, artırılmış alttan kesme yüzdesi özelliği sayesinde klipsin bozulmaya göre şekil alabilmesini sağlıyor. Eski HST ürününe nazaran aynı çap ve boyda maliyet avantajı sağlayan ve fiyat avantajına rağmen eski HST ürünüyle benzer yük değerlerine sahip olan Hilti HST2 Klipsli Dübel ise sadece çatlaklı beton onayı ile birçok şantiyenin vazgeçilmez çözüm ortağı olmaya aday.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)