VMZINC® Markası Fedrus International Grup Bünyesine Katılıyor

UMICORE, VMZINC® markası altında bulunan, çinkodan çatı cephe kaplama çözümleri sunan Yapı Ürünleri bölümünü Fedrus International’a satışını 29 Eylül Cuma günü neticelendirdi. (Fedrus) Belçikalı Grup istikrarlı bir büyüme stratejisi izleyerek spesifik olarak yapı malzemeleri (su yalıtım membranları, yağmursuyu toplama sistemleri, cephe kaplamaları, yapı giydirmeleri için çeşitli aksesuarlar) üretimi ve dağıtımı yapmaktadır.

VMZINC aktiviteleri bugün itibariyle firmanın yeni ismi olan VM BUILDING SOLUTIONS (VM YAPI ÇÖZÜMLERİ) altında yürütülecek. “VM” ön eki, şirketin bu yıl 180. yıldönümünü kutladığı “Vieille Montagne (Eski Dağ)” anısını güçlendirmeye devam etme kararlılığını belirtiyor. “YAPI ÇÖZÜMLERİ” ise uzun vadede yapı giydirmelerinde dünya çapında çözümler sunmayı amaçladığını doğruluyor.
El değiştirme sonrası, VMZINC ürün ve servis sağlayıcıları değişmeden kalacak ve tüm dünyada VMZINC® markası altında yaygınlaşmaya devam edecek. Organizasyonun mevcut yapısı, endüstriyel yerleşkeler ve ticari ofisler dahil bütün işletmeler değişmeden kalacak.

Fedrus International’ın faaliyetleri, ürün gamı, ve coğrafi pazar konumu göz önünde bulundurulduğunda VMZINC® markası ile bütünlük içindedir.

VMZINC Ticari Direktör FRANCK MARTINELLI; Fedrus International, VMZINC gelişimimizdeki yeni aşamalara destek verecek ideal yapıyı sağlayacaktır. Ortak enerji ve tutkuyla iki iştirakımızı büyütmek ve birlikte yapı giydirmelerinde referans olabilmek için büyük fırsatlar görüyoruz.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)