Geberit ile Teknolojinin Banyoya Yansıması

Doğal olduğu kadar teknolojik 

Geberit’in AquaClean serisinin yeni üyesi Mera, gelişmiş teknolojisi ve kesintisiz geçişlerine devrim niteliğindeki özelliklerini de ekleyerek kullanıcısını etkileyici bir deneyimle buluşturuyor.
İngiliz tasarımcı Christoph Behling’in İsviçre dağlarından yeryüzüne ulaşan sulardan ilham alarak tasarladığı AquaClean Mera ile Geberit; kullanıcısına maksimum düzeyde konfor ve hijyen sunuyor.

İnovatif bakış açısı…

Geberit’in Ar-Ge destekli inovatif bakış açısının ürünü olan AquaClean Mera, gelişmiş teknolojisi ve kesintisiz geçişlerine devrim niteliğindeki özelliklerini de ekleyerek kullanıcısını etkileyici bir deneyimle buluşturuyor. Patentli WhirlSpray taharet teknolojisinin sunduğu dinamik havalandırma ile güçlendirilmiş titreşimli sprey sunan Mera‘da, son derece nazik bir temizlik sağlamak için iki püskürtme başlığı kullanılıyor. Tüm detaylarında maksimum hijyen düşünülerek tasarlanan Mera, kadınlara özel bide fonksiyonu sunarak yumuşak bir dokunuş sağlıyor.  Asimetrik iç geometrisi sayesinde üst düzey hijyen garantisi sunan Mera, sahip olduğu TurboFlush sesiz deşarj teknolojisiyle kendi segmentindeki ürünlerden ayrılıyor. 

Teknolojinin banyolara yansıması…Geberit AquaClean Mera, özel tasarım uzaktan kumandasıyla kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlamanın ötesinde kullanıcı algılama fonksiyonu ile klozete yaklaşıldığı anda klozet ısıtma fonksiyonunu devreye giriyor. Son teknolojisi sayesinde klozet kapağı otomatik olarak açılan Mera’nın 5 farklı yakınlık algılama ayarı bulunuyor. QuickRelease fonksiyonu sayesinde klozet kapağı çıkartılarak kolay temizlik imkanı sunan Mera’da, maksimum hijyen sağlanıyor. Geberit AquaClean Mera’nın otomatik ve sessiz  koku alma ünitesiyle birlikte çalışan uzun ömürlü özel seramik petek filtresi ise banyoları kötü kokulardan arındırıyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)