​Ferko Signature Projesinde​ Polisan Perla Serisi Tercih Edildi​

Birçok inşaat projesinde kullanılan Perla grubu ürünleri Ferko Signature projesinde de tercih edilmiştir. Oldukça yeni ürünler olan Perla iç cephe ve dış cephe boyaları piyasaya çıktığı ilk günden itibaren fiyat kalite paritesinde çok memnun edici bir noktaya oturmuş olup kendi kategorisinde kullanıcılar arasında büyük beğeni toplamaktadır. Su bazlı, insan sağlığına ve çevreye dost Perla ürünleri aynı zamanda da kullanım ve uygulama kolaylığı sayesinde projelerin tercih sebebi olmuştur.

Perla Silikonlu Mat İç Cephe Boyası

Su bazlı, mat görünümlü silikon katkılı son kat iç cephe boyasıdır. Akrilik kopolimer bağlayıcı esaslıdır. Sıva, beton, eternit vb. yüzeyler üzerine uygulanır. Kolay sürülebilen, iyi örtücülük sağlayan, temizlenebilen, kokusuz, dekoratif iç cephe boyasıdır. İçeriğindeki silikonun su itici ve buhar geçirgen özelliği, rutubetli ortamlarda boyanın kabarmasını ve dökülmesini önler.

Perla Mat İç Cephe Boyası

Su bazlı, mat görünümlü plastik iç cephe boyasıdır. Akrilik kopolimer bağlayıcı esaslıdır. Sıva, beton, eternit vb. yüzeyler üzerine uygulanır. Kolay sürülebilen, iyi örtücülük sağlayan, temizlenebilen, kokusuz, dekoratif iç cephe boyasıdır.

Perla Silikonlu Düz Dış Cephe Boyası

Silikon esaslı, yüksek alkali direncine sahip, güneş ışınlarına, yağış, nem ve deniz kıyısındaki tuzlu neme karşı son derece dayanıklı dış cephe boyasıdır. Su itici özelliği nedeniyle suyu geçirmez. Su buharı geçirgenliği sayesinde nemin dışarı çıkmasını sağlar. Her türlü beton, briket, gaz beton, sıva, tuğla ve benzeri mineral yüzeyler üzerine uygulanır.





Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)