Gayrimenkul Sektörünün Büyük Buluşması - RE360

Gayrimenkulün Büyük Buluşması - RE360, sektörü sürdürülebilir bir geleceğe taşımak için farklılık, yenilik ve ortak yarara odaklanarak tüm ilgili kuruluş ve kurumları aynı çatı altında buluşturacak.

Sektörü sürdürülebilir bir geleceğe taşımak için farklılık, yenilik ve ortak yarara odaklanan “Gayrimenkulün Büyük Buluşması - RE360”, kamudan özele, yatırımcıdan hizmet üretene kadar tüm ilgili kuruluş ve kurumları bir araya getiriyor.

5-6 Aralık 2017 tarihlerinde Four Seasons Hotel İstanbul Bosphorus' ta gerçekleştirilecek büyük buluşmanın yatırımcı-geliştirici, mimar, sektör tedarikçisi, banka-fon şirketi, danışman, bilişim teknolojicisi ve kamu kuruluşlarından oluşan toplamda bine yakın üst düzey ismi buluşturacak.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere kamudan Emlak Konut'un da içinde yer aldığı kurumların yanısıra dönüşümleri ve geleceğin yıldız şehirlerinden biri olma kararlılıklarıyla dikkat çeken büyükşehirlerin de desteğini alan 'RE360'a Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yön veren patronlar ve profesyonellerden de büyük bir ilgi var.

16 oturumda bugün ve geleceğin resmi çizilecek

'RE360 Buluşması'nda planlanan 16 oturumda dünyanın yeni oyununu yazan isimler, yatırım iştahını kışkırtan projeleriyle dikkat çeken şehirler ve inşaat sektörünün yeni düzeni dışında sektör açısından bugün kadar yarınlar için de stratejik önem taşıyan konular, Türkiye'de alanının en önemlileri olarak kabul edilen isimler tarafından değerlendirilecek.

2018 beklentileri gayrimenkul patronlarının gözüyle, dijitalleşmenin yansımalarıyla akıllanan binalar ve şehirler uzmanların bakış açısıyla, bugün kadar yarınlar için de gerekli emlak pazarlamanın şifreleri reklamcılığın ünlü isimleriyle, göz önünde duracak kadar yakın olan ama görülemeyen yatırım fırsatları yatırımlarıyla başarı yakalamış isimlerle anlatılacak.

'RE360'ta ayrıca etkinliğe özel olarak planlanmış ve sektör uzmanlarının bile sürpriz sonuçlarla karşılacağı  “Gayrimenkulde Tüketici Trendleri Araştırması” yayınlanacak. Organizasyonda yer alan etkinliklerden bir diğeri de konferans katılımcılarının aynı anda görüş bildireceği “Anında Oylama”. Bu interaktif etkinlikten ortaya çıkan görüşlerin, gayrimenkul sektörünün kısa ve orta vadeli gelişimine ışık tutması bekleniyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)