Kreatif Mimarlık 2018 Yaz Stajını ve Seyahat Bursunu İlan Etti

Kreatif Mimarlık 13. kez ofis stajyerlerinden birini Inter-Rail ile Avrupa’ya yolluyor. Yolculuk, konaklama ve günlük harcama giderlerini üstlenen ofis, bursu alan stajyerlerden dönüşlerinde yolculuk boyunca tuttukları günlükleri üzerinden tecrübelerini ofis çalışanları ile paylaşmaları dışında bir şey beklemiyor.  

Geçtiğimiz yıl 120’e yakın başvuru sonucunda altı öğrencinin Kreatif Mimarlık’ta iki ay staj yaptığını belirten Kreatif Mimarlık kurucusu Aydan Volkan, her sene bir kişiye verilen bursun bu sene iki öğrenciye verilmesine karar verildiğini belirtti. Kreatif Mimarlık’ta staj yapan öğrencilerden YTÜ’den Abdülkerim Atabey ve İTÜ’den Sinem Evcim Inter-Rail ile önümüzdeki yaz staj burslarını değerlendirmek üzere Avrupa’da bulunacak. 2016 stajyerlerinden Melis Yağmur Elaldı ise geçtiğimiz yaz yaptığı gezide “kentsel eşik” kavramına dair izlenimleri Kreatif Mimarlık web sitesinden ve Kreatif Mimarlık’ın Facebook sayfasından paylaşıldı. 

Kreatif Mimarlık yöneticileri ofis ve şantiye stajlarını mimarlık eğitimin önemli bir parçası olarak görmekte. Çalışanlarla aynı koşulları ve imkanları sağlayan ofis projelerde stajyerlere de bilgileri ve ilgileri ölçeğinde sorumluluk veriyor. 

Kreatif Mimarlık, en az iki ay kesintisiz olarak sadece yaz stajı yapacak öğrencilerin başvurularını 10 Aralık 2017 ve 15 Şubat 2018 tarihleri arasında kabul etmekte. Başvurular portfolyoların incelenmesi ve ardından seçilen adaylarla yapılan görüşmelerden sonra değerlendiriliyor. 2018 yılı için 2 Temmuz – 7 Eylül tarihleri arasında bir haftalık tatil hariç toplam 8 hafta staj süresi belirlendi. 

Staj başvuruları, cvstaj@kreatifmimarlik.com email adresine yapılabiliyor.  



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)