Baymak Emlak Konut GYO Projelerinin Tercihi Olmaya Devam Ediyor

Emlak Konut GYO’nun yeni projelerinde de Baymak tercih edilmeye devam ediyor. Türkiye’nin farklı illerinde hayata geçen Teknik Yapı Evora, Körfezkent 4. Etap, Sofa Loca ve Gür Yapı Ayazma’nın tercihi Baymak Lectus yoğuşmalı kazanlar oldu.

Baymak’ın Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanları %111,3’e varan enerji verimliliği ile sağladığı yakıt tasarrufu, düşük emisyon değeri, doğalgaz ve LPG ile kullanım olanağı gibi özellikleriyle büyük projelerin çözüm ortağı oluyor. Premix teknolojisi, kompakt ölçüleri ve tüketici ihtiyacına göre tasarlanmış kontrol paneli ile Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanlar prestijli Emlak Konut GYO projelerinde tercih edilmeye devam ediyor.

Emlak Konut GYO Teknik Yapı Evora – Denizli

Teknik Yapı ve Emlak Konut GYO Ortaklığıyla, 115 dönüm üzerine inşa edilen, toplamda 5000 kişilik yaşam alanına sahip 1500 konuttan oluşan Evora Denizli projesi, tasarımında inşaatında LEED kriterlerine uyum sağlayarak sürdürülebilir stratejilere önem veren bir mimari yaklaşım benimsiyor.

Baymak ekibinin çözüm ortağı olarak teknik destek verdiği projenin, 1’inci etabında toplamda 81 adet Baymak Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan kullanıldı.

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap – Kocaeli

1096 konutluk Körfezkent projesinin 2016’da hayata geçen 3’üncü etabında olduğu gibi yeni etabında da Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan tercih edildi.

Projenin 4’üncü etabında toplamda 173 adet Baymak Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanın yanı sıra 173 adet kazandan modülasyon yapabilen frekans kontrollü sirkülasyon pompası ve bina otomasyon sistemiyle haberleşebilen kontrol paneli de tercih edildi.

Emlak Konut GYO Sofa Loca – Ankara

18.228 metrekare alan üzerine kurulu 6 blokta toplam 150 daire olarak inşa edilen, Emlak Konut GYO’nun Ankara’daki ilk projesi Sofa Loca’nın da tercihi Baymak oldu. Projenin ısıtma sistemi için 34 adet Baymak Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanın yanı sıra tüm projelendirme ürün temini ve uygulaması Baymak tarafından gerçekleştirilen PV sistem kullanıldı.

Emlak Konut GYO – Gür Yapı Ayazma 1. Etap – İstanbul

Emlak Konut GYO güvencesi ile Gür Yapı taahhüdü altında, 17 blokta toplam 1236 konut ve 3 adet ticari birim olarak hayata geçirilen Ayazma 1. Etap projesinde toplamda 161 adet Baymak Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan, aksesuarları ve frekans kontrollü pompalar kullanıldı. 




Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)