Dünyanın Tercih Ettiği Ürünler Kastamonu Entegre İmzası Taşıyor!

Kastamonu Entegre, yerel bir üretici olarak başladığı global marka yolculuğunda, bugün yurt içi ve yurt dışında bulunan toplam 18 üretim tesisiyle dünyanın en büyük üreticilerinden biri haline geldi. Kastamonu Entegre'nin her daim trendlere yön veren birbirinden kaliteli, estetik ve kullanışlı ürünleri bugün yaklaşık 100 ülkenin tercihini oluşturuyor.

Hayat Holding'in çok uluslu iki büyük grubundan biri olan Kastamonu Entegre, ağaç bazlı panel sektöründe üretim yapmak üzere 1969 yılında İstanbul'da kuruldu. 1971 yılında ilk üretim tesisi olan Kastamonu'da yonga levha üretmeye başladı. Yurt içinde ve yurt dışında toplam 18 üretim tesisi bulunan Kastamonu Entegre,mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu, ham ve melamin kaplı MDF ve yonga levha, laminat parke, yangına dayanıklı MDF ve yonga levha, neme dayanıklı MDF ve yonga levha, boyalı panel, petek dolgulu dekoratif panel, parlak panel, tezgah ve kapı panelleri üreterek, bu ürünleri yaklaşık 100 ülkeye ihraç ediyor.

Müşteri deneyimi ve inovasyona yönelik çalışmalarıyla öne çıkan Kastamonu Entegre, tüm ürünlerini dijital ortama aktararak sektöründe dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Sektör profesyonellerine ve müşterilere yönelik hazırlanan ve ücretsiz indirebilen "IDS 3D (Interior Design Studio 3D)" mobil uygulama, her an, her yerde ve daha hızlı parke, tezgah, levha ve kapı yüzeyi seçimini mümkün kılıyor.

Klasik ve Modern Dekorasyonların Vazgeçilmez Ürünleri Parkeler

Kastamonu Entegre'nin en yeni teknolojiye sahip tesislerde ürettiği Floorpan markalı laminat parke, zengin renk ve desen çeşitleriyle ahşabın doğal dokusunu ve renklerini, iş ve yaşam alanlarına taşıyor. Kolay ve hızlı montaj imkanı sağlayan kilit sistemi, sessiz, statik elektriklenmeyi önleyici, kolay temizlenebilir, leke tutmayan, çizilmeye karşı dayanıklı, ısı tasarrufu sağlayan, bakteri bulundurmayan ve yok eden özellikleriyle Floorpan laminat parke, farklı beğenilere uygun çok sayıda desen ve yüzey alternatifini bünyesinde barındırıyor. En çok tercih edilen laminat parke ürünlerinden biri olan Floorpan'ın serileri arasında, Stone, Deluxe, Elit, Natural, Register, Boutique, Urban, Classic, Sun, Nova bulunuyor.

Kastamonu Entegre'nin Kapıları Dünyaya Açılıyor

Tasarım, teknoloji ve estetiğin mükemmel uyumu ile üretilen Dorpan kapı panelleri, geniş ürün yelpazesi, zengin renk ve model çeşitliliği ile yaşam alanınızı daha modern ve şık bir görüntüye kavuştururken rakipsiz kalitesi ile tüketiciye uzun yıllar kullanım imkanı sağlıyor. Dört milimetre kalınlığında MDF üzerine dekoratif kağıt kaplı hazır paneller olan Doorlam ürünleri ise preslendikten hemen sonra kullanılabilir özelliğiyle beş farklı renk seçenekleriyle müşteriye ulaşıyor. Ekstra cila, boya gibi işlemler gerektirmeyen Doorlamkapı panelleri, uygulamada maliyet ve zaman avantajı sağlıyor.

Doğayı Yaşam Alanlarına Taşıyan Marka!

Tüketicinin değişen alışkanlık ve ihtiyaçlarını gözeterek ürettiği markaları ile öne çıkan Kastamonu Entegre'nin Reflection serisi,doğanın pozitif enerjisi ve sonsuz desenlerini yaşam alanlarına taşımak isteyenlerin tercihini oluşturuyor. Melamin kaplı ürünler için geliştirilen seri, 5 farklı dokudaki yüzey ve 65 farklı desene sahip düz renk, fantezi ve ahşap dekorlardan oluşuyor. Reflection serisinde farklı zevkler için tasarlanmış dokular arasında Stone Yüzey, Geometrik Yüzey, Golf Yüzey, Paint Yüzey ve Veneer Yüzey bulunuyor.

Kastamonu Entegre'nin Ürünleri Standartları Belirliyor

Mutfak ve banyo tezgahı dışında ofis masaları, restorantlar, kafeterya masaları ve bankolarda da tercih edilen Technotop ve Neotop markalı tezgahlar, üst yüzeyde kullanılan koruyucu tabaka ile kaplı dekoratif laminat ve alt yüzündeki özel bariyer kağıdı ile nemden korunma özelliği ile öne çıkıyor. Mutfak ve banyo gibi nemli alanlarda sıvıya karşı gösterdiği dayanıklılığın yanı sıra buhara, sıcağa, lekelere, çizilmelere ve çarpmalara karşı da direnç gösteriyor. Kolay temizlenebilme özelliğiyle hijyenin önemli olduğu alanlarda tercih ediliyor.

Tüm Ürünlerini Dijital Ortama Taşıdı

İnovasyonu kurum kültürünün ayrılmaz bir bileşeni kabul eden Kastamonu Entegre, bu alana yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarını "IDS 3D (Interior Design Studio 3D)" mobil uygulama ile bir adım öteye taşıyor. Uygulama kapsamında tüm ürünlerini dijital platforma aktaran Kastamonu Entegre, kullanıcılara 3D kartela bölümünde, parke, tezgah, levha ve kapı yüzeyi başlıkları altında pek çok renk ve doku alternatifi sunuyor. İstenilen ölçüde ekrana yansıtılabilen ürünler, dokunmatik özelliği sayesinde 360 derece döndürülerek, çoklu bakış açısı ile sunuluyor. Bu özellik ürünlerin yansıma, parlaklık ve baskı hareketlerini kusursuz olarak gözler önüne seriyor.

Kastamonu Entegre'nin "IDS 3D (Interior Design Studio 3D)" mobil uygulama sanal showroom özelliği ile de fark yaratıyor. Sanal showroom, seçilen mobilya, yüzey ve zeminlerde farklı ürünlerin denenebileceği, farklı kombinasyonların yaratılacağı mekanlar sunuyor. Bu bölüm, kullanıcıların 3D kartela deneyimi sırasında seçtikleri ürünlerin, dekore edilmiş mekanlarda nasıl duracağını görmelerine ve istedikleri kombinasyonları yapabilmelerine olanak tanıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)