Baymak İletişimde Engelleri Kaldırdı

Ürünlerinde kullandığı son teknolojinin yanı sıra her zaman “Önce İnsan” diyerek hizmet ve uygulamalarını geliştiren Baymak, “İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz” projesi ile işitme ve konuşma engelli kullanıcıların en iyi hizmeti alabilmesi için çalışıyor.

Ürünlerin kurulumdan bakımına tüm ihtiyaçları 7 gün 24 saat ulaşılabilir olan Çağrı Merkezi - 444 0 235 ve Online Self Servis uygulamaları aracılığıyla sunan Baymak, tüm kullanıcılarına aynı kalitede hizmet sunabilmek için “İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz” projesini hayata geçirdi.

İşitme ve konuşma engelli kullanıcılarının cep telefonlarıyla Baymak Çağrı Merkezi’ne SMS göndermeleri yeterli. Türk Telekom ile gerçekleştirilen işbirliği sonucunda SMS gönderimine uyumlu hale gelen çağrı merkezi, alınan tüm talepler en kısa süre içerisinde değerlendirilip, işleme alınıyor. Ayrıca tüm tüketicilerin www.baymak.com.tr adresine girerek kullanabilecekleri Self Servis uygulamasında, engelli kullanıcılar açıklama bölümüne not ekleyerek bilgilendirmede bulunabiliyorlar.

Tüm kullanıcılarının aynı kalitede ilk çalıştırma, bakım ve onarım gibi tüm taleplerini en kısa sürede karşılayan Baymak, İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz projesiyle topluma saygılı, insana değer veren sürdürülebilir projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)