İnsan Sağlığına Önem Veren Ağaç Bazlı Ürünler...

Ağaç bazlı panel üreticisi Kastamonu Entegre, üretim safhalarında kaliteye verdiği önem ve ürün yelpazesinin uluslararası standartlara uygunluğunu E1 sertifikasıyla kanıtlıyor. Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, mobilya alacaklara, Avrupa Standartlarının belirlediği limit değerlerde, E1 belgeli levhadan üretilen ürünleri tercih etmeleri konusunda uyarıda bulunuyor.

Kastamonu Entegre, üretimlerinde üst düzey kalite standardı sunmaya devam ediyor. MDF, yonga levha, Laminat parke, tezgâh, kapı yüzeyi ürünlerinde uluslararası standartlara uygun, E1 belgesi ile üretim yapan şirket, sahip olduğu bu belge ile ürünlerinin formaldehit salınımının, Avrupa Standartlarına uygun limitlerde olduğunu kanıtlıyor. Tüm tesislerinde E1 normlarında üretim yapan şirket, hem müşterileri hem de çalışanlarının sağlığına büyük önem veriyor.

Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, levha üretiminde kullanılan tutkal ve kimyasal maddelerin içerdiği formaldehit adlı maddenin standart değerlerin üzerinde bulunmasının insan sağlığını olumsuz etkilediğini söylüyor. Dünya Sağlık Örgütü tarafından kanserojen madde olarak tanımlanan formaldehit salınımı nedeniyle, özellikle de zamanının çoğunu ev ve okul gibi kapalı alanlarda geçiren çocukların büyük risk altında olduğunun altını çiziyor.

Kastamonu Entegre ürünlerinin sahip olduğu E1 kalite belgesi tüketicilere uzun süreli kalite memnuniyeti sağladığının vurgulayan Yıldız, “E1 standartlarında üretilen ürünler, tüketici sağlığını gözetmenin yanı sıra, çalışanların daha sağlıklı ortamlarda üretim yapmasına da olanak sağlıyor. Kastamonu Entegre olarak hem ürünlerimizi tercih edenlerin, hem de çalışanımızın sağlığını düşünmek zorundayız. E1 Kalite Belgesi ile hem tüketiciler, hem de üreticiler fayda sağlıyor.” dedi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)