DYOTHERM ISOLTECO 110 ‘Yılın Isı Yalıtım Ürünü’ Seçildi

B2B Medya’nın Yalıtım Dergisi tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen ‘Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nde; tüketiciler ve Seçici Kurul üyeleri DYOTHERM ISOLTECO 110’u ‘Yılın Isı Yalıtım Ürünü’ seçti. 

DYO’nun çevre dostu yeni nesil ısı yalıtım ürünü, enerji tasarrufu sağlarken yapılara nefes aldırıyor ve ömrünü uzatıyor. 

Yalıtım Dergisi tarafından bu yıl 15’inci kez düzenlenen ‘Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nin kazananları 26 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Seçici Kurul toplantısı ile belli oldu. DYO’nun yalıtımda 4.0 devrimini başlatan markası DYOTHERM’in hibrit teknoloji ile üretilen yeni nesil ısı yalıtım ürünü DYOTHERM ISOLTECO 110, ‘ Yılın Isı Yalıtım Ürünü’ seçildi.

‘Yılın Yatırımı’, ‘Yılın Isı Yalıtımı Ürünü’ ve ‘Yılın Yangın Yalıtımı Ürünü’ kategorilerinin bulunduğu yalıtım sektörünün en prestijli organizasyonlarından olan Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri, Yalıtım Dergisi okurları başta olmak üzere tüketicilerin tercihi ve Seçici Kurul’un yaptığı oylama sonrasında sahiplerini buldu.

ÖDÜL TÖRENİ İSTANBUL YAPI FUARI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

9 Mayıs Çarşamba günü Türk Yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak kabul edilen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen bir törenle ödüller sahiplerine takdim edilirken ‘Yılın Isı Yalıtım Ürünü’ ödülünü DYO adına Yalıtım İşletme Müdürü Sn. Meltem Demircan Küçük aldı. Piyasaya çıktığı ilk andan itibaren üstün ısı yalıtım özellikleriyle büyük ilgi gören DYOTHERM ISOLTECO 110, B2B Medya’nın Yalıtım Dergisi okurları tarafından ‘Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’ne Isı Yalıtım kategorisinde aday olarak gösterilmişti. 

‘Yılın Isı Yalıtım Ürünü’ seçilen DYOTHERM ISOLTECO 110, olumsuz iklim koşullarının yapıya etkisini en aza indiren, enerji tasarrufu sağlayan çevreci bir ürün olarak öne çıkıyor. Yapıları kışın soğuktan, yazın da güneş ışınlarından koruyan, iç-dış cephelere rahatlıkla uygulanabilen DYOTHERM ISOLTECO 110, ısı yalıtım kabiliyeti yanında A sınıfı yangın direncine sahip olup dübel ve kaba sıva gerektirmeyerek zamandan tasarruf sağlarken ses yalıtımına da katkıda bulunuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)