Yaktaş, Dahil Olduğu Etkinlik ve Sponsorluklarla Yapı Sektörüne Sosyal Katkılar Sağlıyor!

Yaktaş, “Mimarların Buluşma Zemini” sloganıyla sık sık düzenlediği Archive etkinliklerinin yanı sıra kültürel ve sektörel etkinliklere, Mimarlar Derneği 1927, İstanbulSMD gibi derneklere ve yurt içi ve yurt dışı olmak üzere kendi organizasyonlarıyla gerçekleştirdiği seyahatlerle yapı sektöründe sosyal ve aktif bir çizgi çiziyor.

Bu tip etkinliklerin yapı sektöründe yer alan imalat, tasarım, tanıtım, AR-GE, pazarlama gibi farklı özneleri bir araya getirmek ve dinamik ve kaynaşmış bir platform oluşturmak anlamında ne kadar önemli olduğunun farkında olan firma, yaza yaklaşırken gerek sponsorluk destekleriyle gerek düzenlediği gezilerle bu farkındalığı eyleme dönüştürüyor.

Archidate in Cappadocia: Yaktaş, düzenlediği gezilerle aynı zamanda kültürel farkındalığa da bir zemin oluşturuyor. Yaktaş, mimarlarla yaptığı kültürel seyahatlerle hem güncel mimari tasarımın nabzını tutuyor hem de keyifli ve mutlu anılara yenilerini ekliyor. Firma, 30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında mimarlardan ve Yaktaş ekibinden oluşan bir ekiple Kapadokya’da unutulmaz bir gezi organize etti. Ülkemizin dünyada eşi bulunmayan manzaralarıyla ve yerel lezzetlerle bezeli program, kültürel ve gastronomik bir şölen sunuyordu. Gezi sonucunda, mimarlarla hem sektörün ve tasarım alanındaki gelişmelerin takibi ve kritiği yapıldı hem de hafızalarda yer edinecek anılar kazanıldı. Etkinliğe; Durmuş Dilekci, Ayça Kul, Önder Kul, Kurtul Erkmen, Sibel Dalokay Bozer, Levent Çırpıcı, Atilla Kuzu, Ali Doruk, Şebnem Buhara, Burcu Şenparlak, Deniz Esen Güner, Hilmi Güner, Mehmet Balamir, Sema Topaloğlu, Aslı Özbay, Rıfat Baltaoğlu gibi mimari alanda çok değerli isimler katıldı.

Archidate in Cappadocia adı verilen gezi programında, büyüleyici manzaralar eşliğinde yenilen yemekler haricinde, Kaymaklı Yeraltı Şehri, Göreme Açık Hava Müzesi, peribacaları, Zelve Paşa Bağı, Kızılvadi’de günbatımı, keyifli yürüyüş rotaları, Aşk Vadisi’nde brunch organizasyonu, Çömlek Diyarı Kapadokya ziyareti ve Değerli Taş Fabrikası gezisi gibi etkinlikler yer aldı.

İSMD "Nasıl yaptık? Neler yapabiliriz?" Etkinliği: Sektörün Önemli Etkinliklerinde Yaktaş Desteği
İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve Yapı Medya İletişim tarafından düzenlenen, ikili iş görüşmelerinde mimari ofisler ile yapı sektörü firmaları bir araya geldi! Etkinlik kapsamında "Nasıl yaptık? Neler yapabiliriz?" başlığı altında gerçekleşen üç panelin sponsorları arasında Yaktaş-Gerflor da vardı. Sosyal bir bağlam yaratarak yapı sektörünün tasarım, üretim, imalat gibi alanlarında etkinlik gösteren üyelerini bir araya getiren etkinlikte mimarlık üzerine çok değerli noktalara parmak basıldı.

Mimarlık gündemi açısından önemli yapılar bağlamında, projenin mimari müellife geldiği andan itibaren aldığı değişikliklerin, kararların, çözümlerin ve inşaat sürecinde karşılaşılan zorlukların üstesinden gelme yöntemlerinin farklı aktörlerin gözünden aktarılması ile zengin ve ilgi çekici bir vaka etüdü çalışması izleyicilerin önünde gerçekleşmiş oldu. Projenin tüm hikayesine hâkim kişi olarak mimari müellifin, hikâyenin diğer aktörleri ile birlikte izleyicilere yapının ortaya çıkışı ve üretimi ile ilgili süreci aktardığı etkinlik, Yapı Endüstri Merkezi Etkinlik alanında 3 Mayıs’ta gerçekleşti. Ufuk açıcı paylaşımların ve önemli anekdotların paylaşıldığı buluşmada, Yaktaş hem sponsorluk desteği sağladı hem de kurduğu stantla ziyaretçilere zemin sektöründeki yenilikleri aktardı.

İstanbulSMD Yaza Yaktaş’la Merhaba Diyecek!

Yaktaş düzenlediği ve sponsor olduğu etkinliklerle bu ay yapı sektörü programında göz dolduruyor! İstanbul Serbest Mimarlar Derneği’nin bu ay düzenlediği Geleneksel Yaza Merhaba Partisi’nde sponsorluğu Yaktaş üstlendi! David Şaboy performansıyla keyifli ve yüksek enerjili bir gecede hem yapı sektörünün değerli üyelerini ağırlamak hem de bolca motivasyon depolayarak yazı karşılamak hedefleniyor. 11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek Yaza Merhaba Partisi sektörün tüm üyelerini Levent’te bulunan Yaktaş Showroom’a davet ediyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)