​Borusan Oto Vadi, Yalın Mimarisi ve İç Mekanlarının Ferahlığı İle Dikkat Çe kiyor

2B Dezigned Kurucusu Mimar Beril Demircioğlu ve ekibi ile Borusan Otomotiv Kurum Kimliği &Yapı Planlama biriminin tasarladığı Borusan Oto Vadi projesi, yalın mimarisi ve iç mekanlarının ferahlığı ile dikkat çekiyor.

2B Dezigned Kurucusu Mimar Beril Demircioğlu ve ekibi ile Borusan Otomotiv Kurum Kimliği & Yapı Planlama biriminin tasarladığı, Jaguar ve Land Rover markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdüren Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi Borusan Oto, ARCH Concept olarak adlandırılan Jaguar Land Rover showroom ve servisini İstanbul Vadipark’ta hizmete açtı. Yalın mimarisi ve iç mekanlarının ferahlığı ile dikkat çeken proje, 25 Mayıs 2017-26 Ocak 2018 periyodunda gerçekleştirildi.

Toplam 12.500 m2’lik kullanım alanı üzerine inşa edilen Borusan Oto Vadi’de, 19 araçlık showroom’un yanı sıra, satış sonrası bölümde toplam 32 adet iş alanı yer alıyor. Mekanik atölyede 17 adet mekanik lift, 1 adet KDS, 1 lastik bakım değiştirme alanı; kaporta atölyesinde 3 adet iş alanı; boya atölyesinde 1 adet boya fırını, 1 adet kurutma alanı ve 2 adet astar alanı; yıkama atölyesinde ise 2 yıkama alanı ve 4 kuaför bulunuyor. Binada ayrıca araç servise götürüldüğünde hızlı kontrol ve inceleme yapılan 2 adet drop off alanı da mevcut.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)