BOCCHI Karo Koleksiyonu Yaz Meltemi ile Buluşuyor

Zengin renk, desen, doku ve boyut seçenekleri ile ıslak mekanları aşarak salondan yatak odasına, bahçeden verandaya ve banyo deneyiminin en keyifli hali açık hava banyolarına sunduğu sınırsız tasarım çeşitliliği ile BOCCHI, ürün gamına eklediği Karo Koleksiyonu ile yaz aylarının yalın detaylarını ve dinginliğini tasarımda, dinamik ruhunu ise renklerde, farklı alternatiflerle yansıtmaya devam ediyor.

BOCCHI, birbirinden etkileyici tasarım ve renk alternatifleriyle karşımıza çıkan Karo Koleksiyonu ile yaz ruhunu, ıslak mekanların yanı sıra tüm iç mekanlara ve mevsimin keyfini çıkardığımız dış mekanlara taşıyor.  Ahşabın, taşın, betonun, mermerin ve metalin doğallığını, geniş renk, desen ve doku yelpazesiyle yaşam alanlarına sunan BOCCHI Karo Koleksiyonu, yazın enerjisini  hissedebileceğiniz dingin ve rahatlatıcı mekanlar için tasarımda esneklik sunan boyut seçenekleriyle dokunduğu mekanın atmosferini değiştirerek yaz ruhunu hakim kılıyor. 

Kusursuz tasarımlarla birleştiği doğal taş görünümlü porselen karo serileri Libano, Calderona, Matera ve Traviso taşın güçlü etkisini iç mekanlara yansıtırken, ahşap dokuları ve renk tonları ile ön plana çıkan Parker, Lucerne ve San Juan karo serileri ile de sıcak yaz aylarının samimi ruhunu yakalamak mümkün. İç ve dış mekan dekorasyonlarında sıklıkla tercih edilen beton görünümlü seriler Dulcinea, Hartley, Truman, Vicat ve Kendal ise yaz aylarında da dekorasyonda loft ve eklektik tarzı benimseyenlerin gözdesi olmaya devam ediyor. 

Sade ışıltılarıyla dikkat çeken mermer dokulu Massa Carrara ve Sicilia ise şık ve yalın duruşu sevenler için özgün renk tonları ve damarlı görünümleriyle zamansız birer alternatif. Endüstriyel şıklığın porselen karolardaki yansıması Bilbao serisi, sıcak havanın verdiği rahatlığı metalik renk tonlarıyla dinamikleştirirken, Roma’nın en karakteristik Barok meydanlarından biri olan Piazza Navona’dan esinlenerek oluşturulan Navona serisi ise, mat dokusuyla banyolara sanatsal dokunuşlar kazandırıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)