Seramiksan, Doğanın Dinliğini Yaşam Alanlarına Taşıyor

Seramiksan, doğaya özlemin en çok arttığı yaz aylarında doğanın yansımasını mekânlarına taşımak isteyenlere özel bir seri hazırladı.

Yazın hareketli ruhundan esinlenen Seramiksan, şehir hayatının koşuşturmasından yorulanlar için doğanın huzurunu mekânlara taşıyacak tasarımlara imza atıyor. Doğaya zarar vermeden doğanın huzurunu yazlık evlerine taşımak isteyenler stiline en uygun tasarımları seçiyor.

Seramiksan tarafından gövdesi renkli olarak üretilen serilerin de yer aldığı koleksiyon daha doğal daha gerçekçi tasarımlar sunuyor. Tüm yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılan ahşap görünümündeki Sagano, Classwood, Linewood, Monte Verde, Daintree, Malmo, Riga, Form, Burn Wood, Oslo, Vista, Wooden, Deck, Sofa, Tayga, Wood Dream ürünleri su geçirmez, aşınmaya karşı dayanıklı yapısı, leke tutmayan, mikrop ve bakteri üretmeyen, uzun ömürlü kullanım özelliğiyle de mekânlara konfor getiriyor.

Mekânlara derinlik katan ahşap efektli karoların ebatları 30x180, 20x180, 30x120, 20x120 ve 15x90 cm olarak çeşitleniyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)