Parco İle Ofis ve Yaşam Alanlarında Yalın Konfor

Çağdaş tasarım çizgisi ile yeni nesil ofislere özel konseptler geliştiren ADDO, Sezgin Aksu imzası taşıyan yeni koltuk sistemi Parco ile konfor, estetik ve fonksiyonelliği vurguluyor. Park etmek fikrinden doğarak gün içi yoğunluğunda kullanımı amaçlayan Parco, tasarımcısı Sezgin Aksu’ya göre ‘Parklardaki banklar gibi sosyalliğe olanak veren, rahat, ergonomik, yalın ve estetik bir tasarım...’

İnovatif bakış açısıyla çalışma alanı tasarımını farklılık ve fonksiyonellik çatısı altında birleştiren ADDO, tasarımcı Sezgin Aksu imzası taşıyan masa sistemi Parco’yu yeni nesil ofislerin kullanımına sunuyor. Yoğunluk ve koşuşturmaca arasında ‘park etmek’ fikrinden yola çıkarak Parco ismini alan Sezgin Aksu tasarımı; yalın, sade ve modern çizgileri, güçlü ve fonksiyonel yapısı ile ofislere yalın konfor getiriyor. ADDO Konsept Danışmanı Sezgin Aksu, Parco ailesi ürün grubunu tasarlarken kullanıcıya güven vermesi, zamansız malzemelerden oluşması ve sosyalliğe olanak vermesi üzerinde durduklarının altını çiziyor. Aksu, ‘Herkes gibi ben de parka gittiğimde mutlaka kısa bir süre için de olsa banka oturur, gazetemi okur, dinlenir, sohbet ederim. Bunu bir süreliğine kendimizi park konumuna almak olarak da düşünebiliriz. Bu bench’ler genel olarak estetik olarak bazı eksikleri olsa bile ergonomi açısından gayet rahattırlar. ADDO için tasarladığımız Parco ailesinde bu park fikrinden yola çıkarak, estetiği de eklemek istedik. Ofis tasarımında da sıklıkla durup dinlenmeye, sosyalleşmeye, ‘kendimizi park etmeye’ ihtiyacımız oluyor. Baktığınızda Parco tasarımı ile güven veriyor. Parco’nun karakterli ve ADDO tarzını yansıtan bir ürün olması için detaylara önem verdik, asıl amacımız tasarımın her parkta, her tarz ofiste rahatlıkla kullanılabilmesi...’ dedi.

Parco koltuk ailesi, 3+1+1 yapısı ile birçok değişik versiyon oluşturmaya olanak sağlıyor. Deri kaplı ayaklar üzerinde istenilen renk kumaş ile kaplanabilen Parco’nun sırt ve yan parçalarında da doğal bir malzeme olan deri kaplamalar göze çarpıyor. Tasarım olarak uluslar arası bir stil sahibi olan Parco, kullanıcının tercihine göre şekillenebiliyor.

Geleceğin ofislerinde ‘tasarımın gücü’

Kaliteli, fonksiyonel ve tasarım odaklı ürünleriyle iddialı bir çıkış yakalayan Addo, değişen çalışma ortamlarına paralel olarak ortaya çıkan gereksinimleri iyi analiz ederek tasarımlarını bu yönde şekillendiriyor. Tasarım olgusunu başarının sırrı olarak benimseyen ve her alanda ön plana çıkaran marka, masa sistemlerinin yanı sıra oturma sistemleri,  dekoratif objeler gibi ofis yaşamına dair bütün kalemleri bünyesinde barındırıyor. Uluslararası tasarım anlayışı ile özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo, kendi kimliği olan ofisler tasarlama ve uygulama alanında sektörde  güçlü bir yer edinerek her gün büyüyor. İstanbul Merkez Ofis'in yanı sıra, Bakü'deki showroomunda hizmet veren Addo Furniture, Almanya, İrlanda, Rusya, İsviçre, Avusturya, Dubai, Libya, Azerbaycan, Türkmenistan gibi ülkelere ihracat gerçekleştiriyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)