Yalıtımın Lideri BTM, Emin Adımlarla İlerliyor

İzmir merkezli, Türkiye’nin lider yalıtım markası BTM, 2018 yılı ilk altı ay içerisinde bir yıl önceye göre; iç piyasada yüzde 21, ihracatta yüzde 13, Kazakistan tesislerinde ise yüzde 12’lik büyüme gerçekleştirdi.

Dünyada değişen pazar ve rekabet koşullarını göz önüne alarak, kendi teknolojisini ve ürünlerini geliştiren, bu alanda mühendislik gücüne, laboratuvar alt yapısına yatırım yapan, yurtiçi-yurtdışı araştırma kurumları ve üniversitelerle ortak projeler yürüten BTM, yarattığı ilklerle yalıtım sektörünü teknoloji dünyasında bir adım daha ileri taşıyor.

Arkasına, ileri teknoloji ile donatılmış modern, entegre üretim tesislerini ve uzman kadrolarından oluşan Ar-Ge gücünü alan BTM, yarattığı akıllı çözümleri ve üstün kaliteli ürünleri ile sektörün güvenilir iş ortağı konumunu koruyor. 1975 yılında kuruluşundan bu yana geçen 43 yıl süresince,  BTM ürünleri temelden çatıya kadar, kullanıcısının her ihtiyacına cevap verebilen, zengin bir yelpazede sunuluyor.

BTM’nin sahip olduğu teknoloji sayesinde istenildiğinde 180 çeşit farklı ürün üretebilme kapasitesi olduğunu belirten BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, ekonomide yaşanan tüm sıkıntılara rağmen BTM olarak, emin adımlarla ilerlemeyi sürdüreceklerini vurguladı.

Ürkmez sözlerini şöyle sürdürdü: “BTM 2018 yılı ilk altı ay içerisinde bir yıl önceye göre iç piyasada yüzde 21, dış piyasada yüzde 13, Kazakistan tesislerinde ise yüzde 12 büyüme gerçekleştirdi. 2018 yılının 2017 yılı gibi belirsizliklerle, talep yetersizliği, aşırı rekabet, finansman sıkışıklıkları, faiz artışları gibi koşullar içinde geçeceği ve kaybolmuş bir yıl olarak değerlendirileceği düşünülmelidir. BTM yapacağı iyileştirme yatırımları ve ihracat çalışmalarına vereceği ağırlıkla dünyanın değişik ülkelerine ihracat çabaları içinde olacaktır. Şirketimiz kendi açısından değerlendirildiğinde ikinci altı ayda daha temkinli, hedeflerine daha emin adımlarla ilerleyen bir konumda olacaktır. Yılın ikinci yarısı da kur baskılarının, enflasyonun ve faiz yüksekliklerinin devam ettiği, finansman sıkışıklıklarıyla geçen bir yıl olacaktır.”



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)