Armstrong TechZoneTM ​: Armstrong Building Products​ Yeni Teknik Asma Tavan Konsepti

Armstrong TechZoneTM , akustik tavanlara yönelik komple çözümlerin üretilmesi ve pazarlanması konusunda uzmanlaşmış bir firma olan Armstrong Building Products tarafından tasarlanan ve tasarımcılar, mimarlar ve iç mimari uzmanlarının her türlü mekanı tarz ve işlevsellik ile şekillendirmek üzere, sınırsız kombinasyonda tavan oluşturmalarına olanak sağlayan geniş bir yelpazede teknik yapı elemanları, yüzeyleri ve kenar detayları sunan yenilikçi teknik tavan konseptidir.

Armstrong Building Products imzası taşıyan yüzeyler ile aydınlatma ve havalandırma için çok çeşitli doğrusal teknik öğe arasındaki mükemmel ahenk sayesinde mümkün hale gelen, birinci sınıf bir sonuçtur. TechZoneTM, tüm tavan sistemlerinin aynı zamanda özellikle düzgün ve zarif bir estetik görünüm ile sonuçlanacak şekilde hızlı, kolay, temiz ve düzenli bir şekilde organize edilmesini sağlar.

Ofisler, mağazalar, büyük alışveriş alanları, okullar, oteller ve hastaneler: Armstrong TechZoneTM ayırt edici özelliği, taşıyıcı  sistemi ile aydınlatma armatürleri , hava difüzörleri ve akustik panelleri ,doğrudan tek parçalı çözümde birleştirmesidir. Henüz tasarım aşamasındayken, tek tek bileşenlerin seçilip her türlü gereksinime mükemmel cevap verecek şekilde birleştirilerek yalnızca estetik açıdan değil, aynı zamanda akustik, aydınlatma ve hava kalitesi açısından da çok daha hoş iç mekanların yaratılmasına olanak sağlayan bir çözümdür.

Farklı yapı öğelerinin birleşim kolaylığı, Armstrong TechZoneTM tavan sisteminin yalnızca beş adımda kolaylıkla kurulmasını mümkün kılar. Öncelikle, Armstrong tarafından önerilen tiplerden biri seçilerek ya da özel tasarım gereksinimlerine göre kişiselleştirilerek çeşitli teknik tavan panelleri kombinasyonu tanımlanır. Armstrong TechZoneTM,askı sistemine doğrudan bağlı 100mm ile 150 mm arasındaki doğrusal(lineer) teknik alanlar seçeneği sayesinde  , aydınlatma ve klima  ünitelerini  merkezinde düzenlemeye ve  simetrik modüller ile cazip göze hoş gelen  konfigürasyonlar/modülasyonlar oluşturmaya olanak sağlar. Daha sonra da kullanılacak panelin büyüklüğüne bağlı olarak, taşıyıcı sistem oluşturulur. 

İkinci olarak, Armstrong Building Products imzalı ve teknik performans açısından ses yutma, hijyen, ses yansıması ve hava kalitesi gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayan panel tipi seçilir. Ultima+; Ultima+ OP; Perla; Perla OP 0.95 ve Optima, Armstrong tarafından sunulan ,farklı performans ve görsel  seviyeleriyle karakterize edilen, her türlü gereksinime somut ve işlevsel bir cevap veren  çözümlerdir. Ayrıca, Armstrong Building Products şirketinin sürdürülebilir inşaat endüstrisini teşvik etme isteği doğrulusunda, ilk dört ürün Cradle to Cradle Bronze sertifikası almıştır.

Daha sonra, Armstrong TechZoneTM teknik panellerin ve tavanı tamamlayacak doğrusal öğelerin seçimi öngörülmektedir.  Bu anlamda, Armstrong Building Products teknik ekibi, Müşterilerine özel tasarım gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayan Armstrong TechZoneTM sistemi ile kullanım için uygun ekipman belirlenmesini kolaylaştıracak nitelikli bir destek hizmeti sunmaktadır.

Son iki aşama, sırasıyla, asma sistemi ve sabitleme aksesuarlarının belirlenmesi ve iki duvar arasında alcıpan ve moduler tavan malzemelerinin geçişleri için kullanılabilecek  alçıpan alın yapma  gereksinimini ortadan kaldıran hızlı ve işçilik maliyetini düşüren en uygun AXIOM gecis profilinin seçimidir.

Semih Gönç, Armstrong Building Products Türkiye Satış Müdürü: “Armstrong TechZoneTM ile elde ettiğimiz sonuçlar son derece gurur verici. Tasarım ve işlevsellik açısından en modern mimari gereksinimlere cevap verme ve aynı zamanda Armstrong Building Products tarafından onaylanmış. Mimari açıdan aydınlatma /havalandırma  sistemlerinin akustik plakalar ile uyumluluğu ve eletrik/mekanik tesisatçıların çalışmalarını "kolaylaştırması" gibi iki avantajı sayesinde müşterilerimizden mükemmel geri bildirimler almamızı sağlayan yenilikçi bir çözümdür. "


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)