Lavabolarda “monoblok” Dönemi

Günümüz banyolarının tanımı tümden değişti. Artık banyo tasarımlarında kendimizle baş başa kalmanın, arınmanın ve rahatlamanın altı çiziliyor. Bu değişimi en çok yeni nesil lavabolarda görüyoruz. Özellikle “monoblok lavabolar” banyolar için vazgeçilmez tasarımlar arasında yerini almaya aday. İtalyan ISVEA’nın birbirinden özgün tasarımlara sahip monoblok lavaboları, kusursuz bir banyo dekorasyonuna ev sahipliği yapmanız için birbirinden özel alternatifler sunuyor.

Banyoların kişisel birer yaşam alanına dönüşmesiyle birlikte bu mekanlardaki karakteristik tasarımlar da ön planda yerini alıyor. Lavabo seçiminde ise artık klasik çizgiler yerine mekana ferahlık katan, tasarımındaki detaylarıyla sınırları zorlayan monoblok lavabolar oldukça revaçta. 

Monoblok lavabolarda ilham veren tasarımlar

Banyolarda monoblok bir lavabo seçimi görkemli bir atmosfer anlamına geliyor. İtalyan ISVEA’nın Sott’Aqua, Allegro ve Lunna serilerinde yer alan monoblok lavaboları modern ve inovatif tasarım anlayışının en özel örneklerini sergiliyor. 

Dünyaca ünlü tasarım ofisi Nativita Design House tarafından tasarlanan Sott’Aqua serisinin monoblok ve asma monoblok lavaboları, serinin en fark yaratan tasarımları arasında yerini alıyor. Sott’Aqua monoblok lavabolar, fildişi, vizon, antrasit, parlak siyah ve beyaz renk seçenekleriyle büyük beğeni topluyor. 

Yalın bir forma, etkileyici ve karizmatik bir duruşa sahip Allegro monoblok lavabolar ise derin tasarımıyla rahat bir kullanım sunarken tasarımındaki iddialı çizgiler ile beklentilerin çok ötesindeki hayallere hitap eden Lunna, tüm detayların yuvarlak formda çalışıldığı, görsellikte sınırları zorlayan, sıra dışı ve ikonik bir seri olarak karşımıza çıkıyor. 



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)