Legrand Aydınlatma Yönetimleriyle Enerji Tasarrufunda Maksimum Verim Sağlıyor

Legrand, kullanıcılarına sunduğu çözüm önerileriyle sürdürülebilir bir şekilde büyümeye devam ediyor. Legrand inovasyonunun yansıması olan aydınlatma yönetimi; ortamdaki hareket varlığına göre aydınlatma süresini ayarlama prensibiyle çalışıyor ve enerji tasarrufuna destek oluyor.

Legrand, sürdürülebilir dünyaya katkı sağlayan inovatif ürünleriyle yaşam alanlarında yer almaya devam ediyor. Harekete göre aydınlık seviyesi ayarlayan aydınlatma yönetimleriyle Legrand, gereksiz ışık tüketimini engelleyerek enerjiden tasarruf sağlıyor.

Algılama türüne ve uygulama alanına göre sunduğu iki farklı çözüm önerisiyle her yaşam alanına uyum sağlayan Legrand aydınlatma yönetimi, EN 15193 standardına göre kullanıcısının yüzde 60 tasarruf sağlamasına yardımcı oluyor. Bağımsız çözümler ve BUS I SCS çözümleri olarak ikiye ayrılan aydınlatma yönetimi için kullanılan sensörlerin en iyi sonucu vermesi için ise lokasyon önemli bir kriter olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca varlık ve yokluk aktivitesi, duvar, kapı ve pencerelerin yerleşimi, mekanın doğal ışıktan yararlanma durumu, ve mekanın içerisindeki eşyaların dekorasyonu da aydınlatma yönetiminin seçimi konusunda önem arz eden unsurlardan birkaçını oluşturuyor.
 
Ortamdaki ışık seviyesine göre aydınlatmayı kontrol edebiliyor

Aydınlatma yönetimlerini oluşturan bir diğer unsur olan hareket sensörleri, doğal ışık kaynağının olduğu ve/veya olmadığı yerlerde de rahatlıkla kullanılıyor. Ortamdaki ışık seviyesine göre aydınlatmayı kontrol eden bu sensörler, ofisler için uygun seçeneklerden biri oluyor. Varlık (occupancy) ve yokluk (vacancy) modlarında çalışabilen sensörler konfigürasyon cihazlarıyla da rahatlıkla ayarlanabiliyor. HVAC çıkışı ve perde panjur kontrolü sağlayan aydınlatma yönetimleri, legrand güvencesiyle kullanıcısıyla buluşuyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)