Kastamonu Entegre, Uluslararası Fuarlarda İlgi Odağı Oldu

Kastamonu Entegre, Atlanta’da düzenlenen IWF Atlanta 2018 Fuarı’nda yer alan standında en yeni ürünlerini beğeniye sundu. Ağustos ayında katıldığı Interbuild South Africa Fuarı’nın ardından rotasını ABD’ye çeviren Kastamonu Entegre, IWF Atlanta Fuarı’na katılarak global bilinirliğini üst düzeye taşırken, hedef ülkelerdeki satış etkinliğini de arttırdı.

Kastamonu Entegre, sektör uzmanlarının ve potansiyel kilit müşterilerin bir araya geldiği, sektöre yön veren uluslararası fuarlarda boy göstermeye devam ediyor. Son olarak, 22-25 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Ahşap İşleme Fuarı IWF Atlanta 2018’de boy gösteren şirket, ürünlerinin çeşitliliği ve kalitesi ile öne çıkarken, stand tasarımı ile de fark yarattı. Fuarda, uluslararası pazarda en çok tercih edilen Glossmax, Evogloss, Dorpan, Colorpan markalarıyla, ham mdf ve yonga levha, melamin kaplı mdf ve yonga levha, yangına ve neme dayalıklı ürünlerini sergileyen şirket, Reflection ve Floorpan Rusya laminat parke serilerini ilk kez IWF Atlanta Fuarı’na taşımış oldu. 

İki yılda bir düzenlenen IWF Atlanta Fuarı’na, bu yıl ikinci kez katıldıklarını ifade eden Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, Asya, Avrupa, Afrika, Amerika gibi farklı kıtalarda boy gösterdikleri 2018 yılını, yoğun bir fuar takvimi ile geçirdiklerini belirtiyor. Yıldız: “Yıl boyunca Almanya, İspanya, Çin, Bulgaristan, Güney Afrika gibi çeşitli ülkelerde düzenlenen mobilya, inşaat ve ağaç bazlı panel sektörünün en önemli fuarlarında başarıyla boy gösterdik. Yıl sonuna kadar, yurt içi ve yurt dışı fuarlarına katılım göstermeye devam edeceğiz. Bu yıl Reflection ve Floorpan Rusya laminat parke serilerimizi dünyanın farklı ülkelerine taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gördüğümüz ilgiden oldukça memnunuz.” dedi.  


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)