Graniser Seramik, Cersaie' de Türk Seramiğinin Gücünü Bir Kez Daha Vurgulayacak!..

Graniser Seramik, 24-28 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde gerçekleşecek seramik sektörünün küresel ölçekte en prestijli fuarı olan CERSAIE’de her yıl olduğu gibi bu yıl da 16. Hall / Stand B56-C53 numaralı stand da yerini alacak. Mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2019 yılında trend olacak 18 yeni serisini ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

“Ağırlıklı olarak 60x120, 100x100 ebat yeni serilerimiz ile yer alacağımız fuarda ayrıca 30x30, 60x60 ve 45x90 ebat ürünlerimizde olacak. Ahşap, doğaltaş desenlerinin yanı sıra çakıl taşı, tuğla desenleri ve geometrik rölyefli ürünlerden oluşan 18 yeni serimizi ziyaretçilerimizin beğenisine sunacağız.

Seramik sektöründeki trendleri yenilikçi bir yorumla değerlendiriyoruz. Dijital baskı teknolojisinin geldiği son noktayı doğanın saf renkleri ve dokularıyla buluşturarak, yaratıcı tasarım gücüyle oluşturduğumuz serilerimiz ile dünya genelinde fark yaratmaya devam edeceğiz.

Tasarımlarımızı İtalya ve İspanya'nın önde gelen  tasarım ofisleri ve tasarımcılarının yanı sıra bünyemizde bulunan deneyimli kadromuzun özenli çalışmaları sonrasında oluşturuyoruz. Ciromuzun yüzde 60'nı dünya ülkelerine gerçekleştirdiğimiz ihracatla sağlıyor, önemli bir bölümünü Kanada, Amerika, Kuzey Avrupa, Yunanistan ve Almanya'ya gerçekleştiriyoruz.

2019 yılında banyo, mutfak ve yaşam alanları dışında cephe kaplamalarında da seramik kullanımının artacağını ön görüyoruz. Bu sebeple 60x120 ebatlarında özel seriler geliştirdik. Aynı zamanda yapı olarak da en zorlu hava koşullarına dayanıklı, kolay uygulanabilen, gerektiğinde sökülüp yeniden takılabilen, yükseltilmiş zemin döşemelerine uygun, fonksiyonel ve yenilikçi 20mm ürünlerinde kullanımı yaygınlaşacağını tahmin ediyoruz.''


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)