Geberit Şimdi de CleanLine20 Duş Kanalının Kaplanabilir Versiyonu İle Banyolarınızda

CleanLine20 duş kanalını yenileyerek inovasyona bakış açısını kanıtlayan Geberit, banyolardaki tasarımın ismi oluyor. Zamansız tasarımı ve kolay temizlik özelliği sayesinde kendini kanıtlayan CleanLine20 duş kanalı, kişiselleştirilebilen yapısıyla banyoların bütünlüğünü sağlıyor. 

Tasarım ve modern banyo sistemleriyle banyo mimarisine inovasyon katan Geberit, son teknolojiyi kullanarak ürettiği CleanLine 20 duş kanalını yeniden yorumluyor. 

Zamansız tasarımı ve kolay temizlenebilirliğiyle kendini kanıtlayan CleanLine20 duş kanalı, kişiselleştirilebilen tasarımıyla son kullanıcısının beğenisini kazanıyor. Şık tasarımı ve kolay montaj özelliğiyle banyolara hem görsellik hem de fonksiyonellik katan CleanLine20 duş kanalı, döşeme yatağının banyo zemini ile kaplanabilmesi sayesinde kullanıcısının banyosuyla bir bütün oluyor ve neredeyse görünmez gider alanı yaratıyor. Duş kanallarının en büyük sorunu olan hijyen problemini de önemli ölçüde çözüme kavuşturan CleanLine20, saç tutucu tarak sayesinde temizliğin manifestosunu yeniden yazıyor.  CleanLine20, ayrıca özel tasarımlı sifonu sayesinde de banyolarda koku oluşumunu önlüyor.

Duvar kenarına ve duş alanının ortasına kolaylıkla monte edilebilen Geberit CleanLine20, paslanmaz çelikten üretilmesinin yanı sıra modern tasarımı ve sunduğu kolay temizlik imkanıyla takipçilerinin beğenisini kazanıyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)