Çalışma Koltuğunuzda Yalınlığın Konforunu Yaşayın

Zivella’nın yeni koleksiyonunda yer alan ve Alp Nuhoğlu tarafından tasarlanan çalışma koltuğu Data, ofis ve yeni nesil çalışma alanlarında yalınlık ile konforu bir arada sunuyor. 

Yeni nesil çalışma alanları ve ofislerin yanı sıra restoran, hastane ve okul gibi mekanların, değişen ihtiyaçlarına uygun yenilikçi çözümler geliştiren Zivella, insan odaklı tasarım yaklaşımıyla dikkat çekiyor.

Zivella’nın bu yıla özel hazırlanan koleksiyonunda, yönetici ofislerinden ortak çalışma alanlarına, bekleme alanlarından toplantı salonlarına kadar iletişime ihtiyaç duyulan her mekâna özel çözüm yer alıyor.

Ofis ve yeni nesil çalışma alanları için tasarlanan ürünler arasında öne çıkan çalışma koltuğu Data’nın gövdesi, poliüretan dökme süngerden oluşuyor. Alüminyum kol ve ayakların kullanıldığı Data’nın, sert ve yumuşak zemin tekerlek seçenekleri bulunuyor. Metal zarif kolları ise tercihe göre ahşap, kumaş ya da deri detaylar tamamlıyor.

Senkron mekanizmasının sunduğu rahatlık ile de dikkat çeken Data’nın, yönetici, misafir ve toplantı olmak üzere üç farklı seçeneği bulunuyor. Alp Nuhoğlu tarafından tasarlanan Data, ofislere ve yeni çalışma alanlarına sadeliği, konforu ve şıklığı bir arada getiriyor. 

Beş yıl garantiye sahip Data’nın satış fiyatı, 2000 – 3100 TL arasında, model ve kumaş tercihine göre değişiyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)