Kalebodur ‘Kalesinterflex’ İle Mimari Yapılara Kusursuz Çözümler Sunuyor

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, mimariye özgürlük ve özgünlük sağlayan Kalesinterflex ile yeni fikirlerin uygulanmasına ve modern yaşam alanları yaratılmasına imkan sağlıyor. Büyük ebatta maksimum performans sunan Kalesinterflex, dekoratif unsurlara sahip konsept serileri ile beklentilerin ötesine geçiyor.

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, dünyanın en büyük boyutlu, en ince ve esneyebilen seramik karolarından Kalesinterflex ile mimari tasarımlara ve inşaat teknolojilerine yeni bir bakış kazandırıyor. 

Mimari projelerin vazgeçilmez ürünü haline gelen Kalesinterflex, boyutları, uygulama kolaylığı ve esnekliği itibarıyla tasarımcının yaratıcılığını beslerken; renk ve doku çeşitliliği ile yalın ve yapının tektonik değerlerini öne çıkaran bir mimarlık diline olanak sağlıyor.

Tasarım özgürlüğü ve esnekliği sağlayan Kalesinterflex, büyük fikirker için sınırsız ebatlar sunuyor. 100x300 cm ve 120x360 cm ebatlı olarak ve sadece 3-5 mm incelikle porselen seramik levha olarak üretilen Kalesinterflex, aynı zamanda isteğe göre projeye en uygun özel ebatlarda da üretilebiliyor. Kalesinterflex, mat ve parlak yüzeylerde 18 düz renk ve dijital üretim teknolojisi ile gerçeğe en yakın metalik, ahşap, beton ve doğal taş dokulu alternatifleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanıyor. 

Çevreye karşı duyarlı

En büyük ve en ince özelliklerinin yanı sıra çevreye karşı duyarlı bir teknoloji ürünü olan Kalesinterflex, Ecospecifer belgesine sahip. Geleneksel seramik üretim süreçleriyle karşılaştırıldığında gaz ve toz emisyonu 20 kat, CO2 emisyonu ise 1000 kat daha az olan Kalesinterflex, aynı hammaddeyle 4 kat daha fazla zemin kaplıyor. Bir metrekare Kalesinterflexüretmek için sadece 8 litre suya ihtiyaç varken bir metrekare standart karo üretiminde 50 litre suya ihtiyaç duyuluyor. Standart karoya göre enerji tüketimi 3 kat, elektrik tüketimi ise 4 kat daha düşük olan Kalesinterflex’in çevreye yaydığı karbon emisyonu, geleneksel seramik üretimine göre bin kat daha az. 

Yetersiz aydınlatmaya sahip ortamlarda dahi hem iç hem de dış mekanları bakterilerden koruma özelliğine sahip Kalesinterflex, kolay temizlenen yapısıyla deterjan kullanımını en aza indiriyor. Birçok kez temizlik kimyasallarına ve aşınmaya karşı da ilk günkü yeniliğini koruyor. 

www.kale.com.tr 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)