​Ada Esintili Dokunuşlar​

Otelin merdivenleri, restoranları ve odaların zeminlerinde kullanılan mavi seramikler bütüncül bir ilişki sağlayarak ferah bir konfor duygusu sunmakta.

Göz kamaştırıcı alabaster cephesi ve koyu kırmızı renkleriyle Hotel Cort, şehrin ana meydanlarından biri olan Plaça Cort’un koşuşturmacasına eşlik eden bir yapı. 

Ödüllü İspanyol tasarımcı Lázaro Rosa-Violán, tarihi bir yapı içerisinde geniş alan hissi ve bireysel huzuru sağlayan bir konaklama alanı yaratmış.  İspanya’nın Palma de Mallorca adasında yer alan yapı, sarmal koridorlar, geniş balkon ve teraslar ile adanın doğal rengini ve dokusunu yansıtan malzemelerle inşa edilmiş. 

Otelin merdivenleri, restoranları ve odaların zeminlerinde kullanılan mavi seramikler bütüncül bir ilişki sağlayarak ferah bir konfor duygusu sunmakta. Ulaşım aksları, ortak alanların ve özel odaların farklı görünmesini sağlayan bu sorunsuz düzenleme, Palma de Mallorca’nın eski kent merkezinde çağdaş bir tasarımın geleneksel ürünlerle bir arada dururken, ada kültürünün eşsiz bir parçası olan denizcilik faaliyeti mavi karo seramikler ile otelin tarzını yansıtmakta. Otelin başyapıtı olan koyu meşe mobilyalar, ağır deri kanepeler, aynalar, iyi İspanyol şarapları, antika avizeler, mozaik zeminler ve rengarenk sandalyeler, hareketli kent merkezine ada esintili dokunuşlarla dekore edilmiş bir buluşma ve dinlenme noktası sağlamakta.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)