​İnsana Verdiğimiz Değerin Kanıtı!​

Dalsan Alçı ürünleri, UL Laboratuarları’nda, dünyada en çok tercih edilen emisyon standartlarına uygunluk ve VOC testlerine tabi tutulmuş, bu testler neticesinde ürünlerin iç hava kalitesi ve insan sağlığına etkisinin limitlerin altında kaldığını gösteren GREENGUARD Sertifikası’nı almaya hak kazanmıştır.

Zamanımızın %90’ını iç mekânlarda geçiriyoruz. Evimizde uyuyor, uyanıyor, ofiste çalışıyor, iç mekânlarda yemek yiyor ve bu ortamlarda nefes alıyoruz. Peki iç mekânlarda aldığımız nefes tahmin ettiğimiz kadar sağlıklı mı? Dalsan Alçı ürünleri, UL Laboratuarları’nda, dünyada en çok tercih edilen emisyon standartlarına uygunluk ve VOC testlerine tabi tutulmuş, bu testler neticesinde ürünlerin iç hava kalitesi ve insan sağlığına etkisinin limitlerin altında kaldığını gösteren GREENGUARD Sertifikası’nı almaya hak kazanmıştır.

Dalsan Alçı’nın iç mekânlarda kullanılan ALÇITEK, SIVATEK, SATENTEK, DERZTEK, beyaz COREX, yeşil COREX, kırmızı COREX, bordo COREX ve premium COREX ürünleri Ekim 2012 tarihinden bu yana, GREENGUARD sertifikası ile belgelendirilmiştir. Uzun ve detaylı testler sonucu, bugün Türkiye’de, kendi sektöründe, hem GREENGUARD İÇ MEKÂN HAVA KALİTESİ sertifikasını hem de GREENGUARD GOLD sertifikasını almaya hak kazanan ilk ürünlerdir. GREENGUARD GOLD sertifikası daha zorlu testler sonucu verilir.

Greenguard sertifikalı ürünler, LEED Sertifikası için uygun VOC değerlerine sahiptir. Özellikle GREENGUARD GOLD sertifikası, LEED sertifikası almak isteyen yapılara artı puan sağlamaktadır. Her şeyden önemlisi Greenguard sertifikalı ürünlerin iç mekân hava kalitesine zarar vermeyen VOC değerlere sahip olduğu belgelendirilmiştir.

Dalsan Alçı ürünlerinin kullanıldığı, LEED ya da BREEAM Sertifikası almaya hak kazanmış bazı yeşil bina projeleri:

HILTON GARDEN INN-İstanbul Airport
VIAGREEN-Ankara
ISTANBLOOM - İstanbul
BOGAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ - İstanbul
ŞİŞECAM ARGE BİNASI - İstanbul
ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ - İstanbul
HILTON GARDEN INN ISTANBUL GOLDEN HORN - İstanbul
NİDAKULE GÖZTEPE - İstanbul
SPINE MASLAK - İstanbul
SGK GÖZTEPE HASTANESİ - İstanbul
SGK OKMEYDANI HASTANESİ - İstanbul
K.ÇEKMECE BELEDİYE - İstanbul
MANİSA MAGNESIA - Manisa
PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ - İstanbul
TARSU AVM- Tarsus




Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)