Toz Boya Uygulanan Proje 5: 250 City Road

250 City Road, Foster + Partners Mimarlık tarafından dizayn edilip Berkeley tarafından geliştirilen Londra’ da Angel ve Old Street istasyonları arasından bulunan konut + ofis projesidir. 

Kuleler, rahat kamusal alanlar yaratmak için taslakları en aza indirecek şekilde tasarlandı. Aşamalı çevre stratejisi, yerel şebekeye bağlanabilecek birleşik ısı ve enerji santralini içermektedir. Sistemde kullanılan fotovoltaik (PV)  paneller yenilenebilir enerji sağlayacak, yeşil çatılar yaban hayatını teşvik edecek ve biriken yağmur suyu sulama için kullanılacaktır.

Daha bir çok detayı içerisinde barındıran prestijli projenin dış cephe kaplamalarında, Pulver 09010.P9005 kodlu Superdurable ürün tercih edilmiştir. Pulver Mimari ürün serisinden A2 sınıfı yanmazlık dayanımına sahip ve üstün dış cephe dayanıma sahip ürün, Qualicoat, GSB gibi sistemlerde belirtilen yüksek iklim dayanım şartlarını sağlamakla birlikte ilgili AAMA standartlarına karşılık gelecek dayanımlara da sahiptir. Dış ortam koşullarında 25 yıl üstün sararma dayanımı sağlamaktadır.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)