Yaklaş...

 Özyeğin Üniversitesi 10.yıl etkinlikleri’nin ilki, 17-18 Ekim tarihlerinde, ÖzÜ Forum Alanı’nda YAKLAŞ temasıyla gerçekleşecek.  ‘ÖzÜ Disiplinlerötesi Düşünce’ tarafından kurgulanan etkinlik, farklı disiplinler arasındaki mesafeyi azaltmak amacıyla yaklaşmayı öneriyor. 

Özü Disiplinlerötesi Düşünce, amacını, disiplinler bazında ayrışmış durumdaki bilgiyi yeniden biraraya getirmek, bütünleştirmek ve disiplinlerötesine geçmek için gerekli koşulların sağlanması olarak özetliyor. 

İçeriği M. Pınar Mengüç, Özlem Bahadır Karaoğlu ve Gökçe Ötkün tarafından kurgulanan etkinlik, son yıllarda gündemde önemli bir yer tutan ‘disiplinler ötesi düşünce’, ‘inovatif öğrenme ve iş modelleri’ ve ‘çoklu bağlantılar’ temaları etrafında şekilleniyor.

Etkinliğin 1. günü 4 ayrı temanın kolaylaştırıcılığında ekonomiden mimarlığa, gastronomiden mühendisliğe farklı disiplinlerden konuşmacılar bir araya geliyor.

Etkinliğin 2.günü ÖzÜ lisans 3. ve 4.sınıf öğrencilerinden oluşacak karma disiplinli ekipler, atölyelerde disiplinlerötesi düşünceyi deneyimleme imkanı bulacak. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)