Kastamonu Entegre, “IDS İnteraktif Oda” ile Ürün Deneyimlemede Bir Adım Önde!

Kastamonu Entegre, İntermob Fuarı’nda ürün deneyimlemede dünyada bir ilki teşkil eden “IDS interaktif odayı” sektör profesyonelleri ile buluşturdu. Geçtiğimiz sene geliştirilen “IDS 3D” mobil uygulamayı bir adım öteye taşıyan interaktif oda ile ziyaretçiler, dijital dünyanın içine girerek benzersiz bir ürün tecrübesi yaşadı. Kastamonu Entegre’nin en yeni koleksiyonu Natura serisi ile yepyeni markaları Glossmax Pro ve MattPlus’ı Türkiye’de ilk kez tanıttığı standı, yoğun ilgi gördü.  

İnovasyona yönelik çalışmalarında, günümüzde hızla değişen teknolojiyi, sektördeki dinamiklerle birleştiren, bu süreçte odağına tüketiciyi alan Kastamonu Entegre, bu alandaki çalışmalarına hız kazandırdı. Tüketici ve teknoloji odaklı inovatif çalışmalarını 2017 yılında hayata geçirdiği, üç boyutlu kartela, artırılmış gerçeklik ve üç boyutlu sanal showroomu bir arada sunma özelliği ile dünyada bir ilki oluşturan “IDS 3D” (Interior Design Studio) ile taçlandıran şirket, yeni bir atılımla sektörün karşısına çıktı. Mobil cihaz deneyimini bir adım öteye taşıyarak yeni nesil sunum aracına dönüştüren Kastamonu Entegre, IDS interaktif oda ile bu kez müşterilerine daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim sundu. İntermob Fuarı 7. salon 734 no’lu standda yer alacak olan inovasyon köşesini ziyaret edenler bu dijital odada, “IDS 3D” (Interior Design Studio) mobil uygulamasında yer alan tüm içeriğe hızla ulaşarak, gözlük takmadan oda içinde hareket ederek sanal mekânlar arasında gezdi, tüm ürünleri yakından görüntüleyerek, incelediği ürünlerin uygulamalarını görme fırsatı yakaladı. Birden fazla kullanıcıya kapılarını aynı anda açabilen IDS interaktif oda bu özelliği ile de fark yarattı. Kastamonu Entegre’nin standı sektör profesyonellerinden yoğun ilgi görürken,  öğrencilerin de ilgi odağı oldu.

Natura Serisi ile Glossmax Pro ve MattPlus markaları ilk kez Türkiye’de!

Tüketici tercihlerini gözeterek ürettiği markaları ile öne çıkan Kastamonu Entegre’nin en yeni koleksiyonu Natura serisi ile yepyeni markaları Glossmax Pro ve MattPlus ilk kez İntermob Fuarı’nda tanıtıldı. Kastamonu Entegre’nin melamin kaplı  MDF ve  yonga levha  için tasarladığı yeni serisi Natura, ahşabın doğal dokusunun yüzeye birebir yansıtıldığı özel bir koleksiyonu oluşturuyor. İleri teknoloji ile üretilen seri, yedi farklı dekor seçeneği ile öne çıkıyor. Register ve emboss yüzeylerinin, Merkür, Venüs, Samara, Odesa, Nepal, Aral  ve Tibet olmak üzere farklı seçeneklerde hayat bulduğu koleksiyon, karmaşık ve yorucu şehir hayatının yarattığı stresten uzaklaşmak için sakin ve huzurlu yaşam alanlarına ihtiyaç duyanların tercihini oluşturuyor. 

Kastamonu Entegre’nin fuarda ilk kez tanıttığı üst segment markaları Glossmax Pro ve Mattplus, Gebze Fabrikası’nda ileri teknoloji ile geliştirilmiş ekstra parlak ve ekstra mat ürünlerden oluşuyor. Yeni markalar; üstün yüzey ve kesim kalitelerine ek olarak çarpıcı görünümleri ile de dikkat çekiyor. Mutfak dolabı, banyo dolabı, yatak odası, ray dolap, genç odası, ofis mobilyaları, tüm dekorasyon alanları ve tüm modüler ürünler için uygun ürünler, Kastamonu Entegre'nin yenilikçi, kaliteli, kullanıcı dostu ve konforlu yaşam alanları oluşturan katma değerli ürün grubunda yer alıyor.

Mükemmel yansıma özellikli Glossmax Pro ve ekstra mat Mattplus, üstün kalitesi ve kusursuz kesimi, minimize olmuş yüzey efektleri, yüksek parmak izi dayanımı ve kolay temizlenebilir özelliği, yüksek çatlama ve çizilme direnci ile öne çıkıyor.  

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, dünyanın ilk eko-etiketli çevrecilik sertifikası olan Blue Angel (Mavi Melek) ile üretilen Floorpan ve Artfloor markalarının son serileri de yer aldı. Ürünler arasında Türkiye’de ilk ve tek AC6 aşınma sınıfındaki, 8 mm kalınlığında ve dört tarafı derzli olarak kullanıma sunulan Stone serisi ve uzun ömürlü yüzeylere yönelik ileri teknoloji ile üretilen Boutique serisi öne çıkacak. Hijyen plus özelliğine sahip Stone ve Boutique serileri,  özellikle yüksek hijyen gerektiren kreş ve sağlık kuruluşlarından, restaurant, cafe, otel gibi yüksek trafikli alanlar ile modern döşenmiş dairelere kadar geniş bir kullanım alanı sunuyor.  


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)