Kastamonu Entegre, Uluslararası Ticaretin Öncüleri Sıralamasında Sektöründe Birinci Oldu

Kastamonu Entegre, Platin Dergisi’nin gerçekleştirdiği “Global 100 Ödülleri” araştırmasında “Ağaç” kategorisinde rakiplerini geçerek birinci sırada yer aldı. Sıralamada uluslararası ticarette Türkiye’ye en çok katkı sağlayan yüz firmanın 2017 yılı net satış miktarı göz önünde bulunduruldu. Kastamonu Entegre tüm sektörleri içeren genel sıralamada ise 27. sırada yer aldı.  

Hayat Holding’in çok uluslu iki büyük grubundan biri olan Kastamonu Entegre, sektörel araştırmalarda gösterdiği başarılarla ön plana çıkmaya devam ediyor. Şirket son olarak Platin Dergisi’nin “ENDÜSTRİ 4.0” temasıyla gerçekleştirdiği “Global 100 Ödülleri”nde, uluslararası arenada ülkeyi başarıyla temsil eden şirketler arasında sektöründe birinci oldu. “Global 100 Ödülleri”, Türkiye’nin ihracat ve yurt dışı tanıtım şampiyonlarına hak ettiği değeri vermek, örnek uygulamalarının ve üstün başarılarının Türk iş dünyasına rol model olmasını sağlamak ve farklı platformlarda markaların gelişimini desteklemek amacıyla veriliyor. Kastamonu Entegre, uluslararası ticarette Türkiye’ye en çok katkı sağlayan yüz firmanın bulunduğu genel sıralamada ise 27. sırada yer aldı.    

Yüksek ürün kaliteleri ve nitelikli iş güçleri sayesinde mevcut ihracat hacimlerini her yıl süratle artırma kabiliyetine sahip olduklarını ifade eden Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız “İç pazarda ve ihracat faaliyetlerinde yıllardır liderliğimizi koruyor, sektörel araştırmalarda ön sıralarda yer almanın gururunu yaşıyoruz. Bugün yurt içi ve yurt dışı tesislerimizden yaklaşık 100 ülkeye ihracat gerçekleştiren şirketimiz, uluslararası arenada ülkemizi gururlar temsil etmeye ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek.” dedi. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)