TrioGuard​™: A+ Kalitede Indoor Yaşamın Zevki

Akustik ve Metal asma tavan sistemlerinin üretimi ve pazarlanmasında engin tecrübesi ile sektöre yön veren Armstrong Building Products ; metal paneller üzerine toz yerleşimini önleyen, on yıl süren renk garantisi ile estetiği kalıcılaştıran, daha temiz ve sağlıklı yaşam alanları sunan yeni metal tavan kaplama sistemi TrioGuard™‘ı sunar.

Havalimanları, istasyonlar, ofisler ve sağlık tesisleri gibi sirkülasyonun fazla olduğu iç mekanlar için ideal olan TrioGuard™ kaplaması, teknik özellikleri sayesinde plaka üzerinde toz tutmaz ve düşük VOC emisyonu direnci göstererek kapalı alanlarda daha iyi bir hava kalitesi sağlar. Bu anlamda 23 Mart 2011’de verilen 2011-321 numaralı Fransız Kararı uyarınca A+ seviyesine kadar ulaşan etiketi ile Armstrong’un TrioGuard™ ürünü, kaliteli kamusal kapalı alanların geliştirilmesinde aktif bir rol oynamaktadır. Dünya Sağlık Örgütü raporları aslına göre, kentsel nüfus zamanlarının %90'ını kapalı alanlarda geçirmektedir, bu nedenle, insanların refahını arttırmaya yönelik tedbirlerin benimsenmesi öncelikli bir konu haline gelmiştir. 

TrioGuard™ tasarım açısından da çeşitli alternatiflere sahiptir: Kare ve dikdörtgen paneller için Clip-In ve Lay-In serisi ve dikdörtgenler için Hook-On serisi mevcut olup, farklı renk seçenekleri ile tasarım gereksinimlerini karşılayarak, orijinal görünümünü uzun süre korur. Bu işlem, ASTM D4674 : Standard Practice for Accelerated Testing for Colour Stability ile test edilmiş ve renk kalıcılığı 10 yıl garantilenmiştir.

Armstrong Metal Asma Tavan sistemleri, yaşam döngüsü ile ilgili çevresel etkileri ölçen Life Cycle Assessment ‘ın LCA sistemi, çevresel ürün beyannamesi UNI EN ISO 14025 doğrultusunda hazırlanır. Yüksek çevresel sürdürülebilirliği öne çıkmakta olan yenilikçi kaplama ürünü  TrioGuard™ üretim sürecinde karbon foot print’in önemli ölçüde azaltılması için %30 geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşan %100 geri dönüştürülebilir bir üründür. Ayrıca, %85'e varan yüksek ışık yansıtma özelliği sayesinde dolaylı aydınlatma tekniği ile enerji tasarrufu sağlar.
Nem direnci ve akustik rahatlık açısından da mükemmel performans: TrioGuard™ kaplamalı metal tavanlar, %95 RH seviyesi garantileyerek seçilen aralık boyutuna, kullanılan akustik yalıtım malzemelerine göre değişen emilim ve akustik yalıtım seviyeleri oluşturur. 

Armstrong Building Products Türkiye Bölge Müdürü Semih Gönç’e göre “ TrioGuard™ çözümü, mekanların estetiğinden ödün vermeden iç mekan kalitesinin desteklenmesine odaklanan felsefemizin bir ifadesidir. Buna ek olarak, bu teknolojinin ekonomik tasarruf açısından büyük avantajı vardır: Toza karşı olan direnci ile, maliyetlerde önemli seviyede tasarruf edilmesini garanti eder. Yüksek sirkülasyona sahip alanlarda, tesislerin temizliği ve bakımı bazen kamuya yönelik rahatsızlıklarla, hizmetlerin kesintiye uğramasına sebep olabilir. TrioGuard™, benimsenen çözümleri geliştirirken daha fazla dayanıklılık sağlar. ”


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)