Bonus, Yalıtım Bilincinin Artırılmasında Başrolde!

İZODER’in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yürüttüğü “Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri” Türkiye turuna devam ediyor. Kasım 2017’de İzmir’de başladığı yolculuğunu, İZODER’in kuruluşunun 25. yıl dönümünde 25 Aralık’ta İstanbul’da tamamlayacak olan Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’nin sponsorlarından olan Bonus Yalıtım, 2018’deki tüm seminerlerde desteğini sürdürerek yalıtım bilincinin gelişmesinde rol oynuyor.

İZODER’in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlükleri işbirliği ile yurt genelinde yalıtım bilincini artırma ve ülkemiz için stratejik öneme sahip bir konuda farkındalık yaratma amacıyla düzenlediği “Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri” serisi 2017 yılsonunda başladığı serüvenini, kuruluşunun 25. yıl dönümünde 25 Aralık’ta İstanbul’da noktalıyor. İZODER üyesi olan Eryap Grup’un yalıtım sektöründeki lider markası Bonus Yalıtım’ın sponsorlarından olduğu Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ne 2018 yılında eksiksiz destek vererek yalıtım bilincinin geliştirilmesine destek oluyor.

2018 yılında sırasıyla Ankara, Adana, Kayseri, Elazığ, Trabzon ve Antalya’da gerçekleştirilen Tüm Yönleri ile Yalıtım Semineri, 25 Aralık’ta İstanbul Elite World Hotel Asia’da 2018 turunu tamamlıyor. Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup’un yalıtım grubu markası Bonus Yalıtım, her biri alanında uzman satış ve pazarlama ekibi ile 25 Aralık İstanbul seminerinde de standında ziyaretçilerini ağırlayarak, tecrübe ve bilgi birikimini aktaracak.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)