Teksan UL Sertifikalı Ürünleri ile ABD Pazarındaki Payını Artıracak

Teksan Jeneratör,  ürün kalitesi ile ABD’nin en prestijli ürün kalite ve güvenliği sertifikası olarak tanımlanan UL sertifikasını almayı başardı.

Dünyanın en köklü ürün sertifikasyon kurumlarından biri olan UL (Underwriters Laboratories) tarafından yapılan tüm kalite ve güvenlik testlerini başarıyla geçerek UL sertifikası sahibi olan Teksan, ABD pazarından aldığı payı artırmaya odaklandı. 

Standart geliştirme, ürün testi ve sertifikasyon konularında 120 yıllık uzmanlığa sahip UL, küresel çapta hizmet veriyor. Bağımsız bir ürün güvenlik sertifikasyon kurumu olan UL; makinalar, malzemeler, bileşenler, aletler ve teçhizatlar için test prosedürleri ve standartları geliştiriyor. UL sertifikası ile ürünlerin Amerikan standartlarına uygunlukları ve güvenilirliklerini tescilliyor.  

Teksan Jeneratör, uluslararası alanda büyük avantaj sağlayan UL sertifikası sahibi olabilmek için zorlu ürün testlerini ve titiz dokümantasyon inceleme sürecini başarıyla tamamladı. Son yıllarda yüksek ihracat performansı ile dikkat çeken Teksan, UL sertifikası sayesinde dünyanın en önemli pazarlarından biri olan ABD’deki payını artırmayı planlıyor.

Tüm kesintisiz güç çözümlerini İstanbul ve Kocaeli Serbest Bölge’de yer alan fabrikalarında yüzde 100 yerli sermaye ile üreten Teksan, ürünlerini 130’dan fazla ülkeye ihraç ediyor. Şirket, dizel jeneratörlere ek olarak doğalgazlı ve biyogazlı jeneratör setleri, kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri, mobil aydınlatma kulelerinin yanı sıra Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan hibrit güç sistemlerini Ar-Ge ekibinin yoğun çalışmaları ve titiz bir kalite kontrol sistemi ile geliştiriyor. Teksan, başta UL sertifikası olmak üzere sahip olduğu uluslararası kalite belgeleri ile enerji sektöründe güvenilir güç olduğunu bir kez daha kanıtladı.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)