Mitsubishi Electric ile “Klimayı kapattım mı?” Devri Kapanıyor

Mitsubishi Electric’in MELCloud teknolojisi ile nerede olursanız olun klimanıza erişebilir, mekanı istediğiniz sıcaklık seviyesine getirebilirsiniz

Mitsubishi Electric, klima kontrol özgürlüğü sunan yeni MELCloud teknolojisiyle hayatı kolaylaştırıyor ve ortamları daha konforlu hale getiriyor. Evdeki klimanın uzaktan bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanılarak internet üzerinden kontrolüne yönelik yeni bulut tabanlı çözüm MELCloud, kablosuz internet bağlantısı olan her yerde Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin mobil olarak kontrol edilmesine ve izlenmesine olanak sağlıyor. MELCloud ile klimayı açmak, kapatmak, çalışma modunu, fan devrini değiştirmek, kanatçıkları ayarlamak, odanın sıcaklığını görmek ve sıcaklık ayarını değiştirmek gibi işlemler hızlı ve pratik bir şekilde yapılabiliyor.


Mitsubishi Electric’in MELCloud teknolojisi ile klimanın çalışma durumunu mobil olarak kontrol etmek mümkün olduğu için evden çıktıktan sonra akıllara takılan “Klimayı kapattım mı?” sorusu tarihe karışıyor. Eve gelmeden önce ise Mitsubishi Electric Klima’nın istenilen set (ayar) sıcaklığında çalışması sağlanarak konforlu bir ortam oluşturulabiliyor.

MELCloud ile birden fazla klima tek kumandada

Mitsubishi Electric teknolojisiyle üretilen MELCloud uygulaması ile birden fazla klimaya ulaşmak ve hepsini ayrı ayrı yönetmek mümkün. Böylece evdeyken bile her klimanın kendi kumandasını kullanmak yerine tüm klimalar için tek bir kumanda olarak MELCloud yeterli oluyor. MELCloud, evde olmadığınız zamanlarda bile, kumanda kullanımında zorluk yaşayabilecek ev halkı için klimaları kolaylıkla yönetmenize imkan tanıyor.

Raporlama fonksiyonu ile klima kullanımınızı inceleyin, enerji tasarrufunu artırın
Klimaların geçmişe dönük oda ve ayar sıcaklığındaki değişimler, çalışma modu oranları, enerji tüketimi dağılım oranları gibi verilerine ulaşılmasına olanak tanıyan MELCloud, bu sayede klimayı nasıl kullandığınızı görmenizi sağlıyor. Set (ayar) sıcaklığı, ortam sıcaklığı ve dış hava sıcaklığı ile ilgili geçmiş dönem raporları karşılaştırılıp klima kullanımını doğru yönetmek ve enerji tasarrufunu artırmak için gereken ipuçlarını görmek mümkün oluyor.

Hava durumu bilgileri, programlanabilir zaman ayarı, tatil modu gibi ek fonksiyonlarla artan konfor…
Mitsubishi Electric Klimalar hava durumu bilgileri, donma koruması, 7 günlük çoklu-programlanabilir zaman ayarı ve tatil modu gibi geleceğe yönelik planlanmış birçok özelliği içeren ek fonksiyona sahip MELCloud ile önceden programlanabiliyor. Böylece örneğin zorlu hava koşullarına karşı hazırlıklı olunuyor.

MELCloud’a ulaşmak en az kullanmak kadar kolay

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlarla uyumlu MELCloud uygulaması ücretsiz olarak mobil cihazlara indirilebiliyor. Uygulamayı kullanmaya başlamak için kontrol edilmesi istenilen klima sistemini seçip bu sisteme bir Wi-Fi arayüzü adapte etmek yeterli. İnternet tarayıcılarının en son sürümleri ile çalışabilen uygulama, melcloud.com web sitesi üzerinden de kullanılabiliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)