Çalışma Alanları Nurus İle Daha Sağlıklı ve Ergonomik

Türkiye’nin mobilya üreticilerinden Nurus, insan sağlığını önemseyen, koruyan ve çalışanlara ihtiyaçları olan hareket imkanı sağlayan ofis çözümleri sunuyor

Günümüzde çalışan verimliliğini etkileyen unsurların arasında sağlık ve ergonominin rolü her geçen gün artıyor. Uzun saatler oturulan çalışma koltuklarının ve çalışma masalarının ergonomisi, sağlık dostu olup olmadığı, standart normlara uygunluğu, sağlıklı bir çalışma ortamının uygunluğu çalışan verimliliğini doğrudan etkileyen kilit faktörler olarak öne çıkıyor.

Türkiye’nin mobilya üreticilerinden Nurus, insan sağlığını önemseyen, koruyan ve çalışanlara ihtiyaçları olan hareket imkânı sağlayan ofis çözümleri sunuyor.

Nurus’un yerden yüksekliği, bel desteği, boyun desteği, kol desteği gibi özellikleri, kişilere, kendi vücut tiplerine göre ayar yapabilme olanağı sunan çalışma koltukları çalışanların sağlıklarını korumanın yanı sıra ofiste keyifli vakit geçirmelerini sağlayarak verimi artıyor.

Diğer yandan Nurus’un son dönemde ön plana çıkan yükseklik ayarlı masaları, kişiye özel alan yaratan panelleri, sosyal alanlarda kullanılan ortak alan mobilyaları çalışan sağlığı ve verimliliğini ön planda tutan firmalar tarafından tercih ediliyor. Bunun yanı sıra çalışma masalarına göre uyarlanan çalışma koltukları birden çok kişinin kullanımına olanak sağlayarak, farklı vücut tipi aralıklarına uyum gösterebiliyor.

Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından belgelendirilen Nurus’un tüm ürün grupları 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanununda belirtilen ergonomi standartlarına uygun üretiliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)