​AE Arma-Elektropanç LEGOLAND® Dubai Projesinin İş Ortağı Oldu

AE Arma-Elektropanç (AE), LEGOLAND® Dubai’nin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi. Dubai ve Abu Dabi arasında konumlanan ve “Dubai Parks and Resorts’u” oluşturan üç tematik parktan birisi olan bu önemli proje, Ekim 2016 tarihinde açıldığı zaman bölgenin en büyük çoklu temaya sahip dinlence ve eğlence destinasyonu haline gelecek.

AE işin alçak gerilim (LV), elektrik dağıtımı ve yangın alarmı tesisatı, CCTV (kapalı devre televizyon sistemi), erişim kontrolü, yapısal kablolama, ısıtma, havalandırma ve iklimlendirmenin yanı sıra, kullanma suyu ve soğutulmuş su, sıhhi tesisat ve drenaj, yangına karşı koruma ve sıkıştırılmış hava sistemleri gibi tüm elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

AE Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan “Ortadoğu’da yeni yıla çok başarılı bir başlangıç yaptık.


LEGOLAND® Dubai ihalesini kazanmak ve prestijli “Dubai Parks and Resorts” projesinde yer almış olmak, 2015 yılında Katar ve BAE’de 250 milyon USD’lik yeni kontrat hedeflerimiz için iyi bir zemin hazırlıyor” şeklinde konuştu.

Şirketinin BAE’deki devam eden başarılarından dolayı duyduğu memnuniyeti ve AE’ye duydukları güven nedeniyle müşteriler ile paydaşlara olan minnettarlığını ifade eden Kızılhan sözlerini şöyle sürdürdü: “LEGOLAND® Dubai BAE’deki en önemli turistik yerlerden birisi olacak. “Dubai Parks and Resorts” projesinde Samsung C&T, Belhasa Six Construct ve Orascom Construction JV gibi dünya devleriyle iş birliği içerisinde olmak bizleri heyecanlandırıyor.”

LEGOLAND® Dubai tanınmış LEGO® markasını iki ve oniki yaş grubunda yer alan çocuklar için özel olarak tasarlanmış eşsiz ve etkileşimli bir dünyada hayata geçirecek ve çocukları arkadaşları ve aileleri ile birlikte geçirdikleri eğlenceli bir gün boyunca hayal güçlerini ve becerilerini geliştirmeye teşvik edecektir. LEGOLAND® Dubai’de altı adet tematik alanda yer alan 40’tan fazla eşsiz gezinti, gösteri ve eğlence programı yer alacak.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)