​Bosch Termoteknik “Magnetli Tortu ve Pislik Tutucu” İle Enerji Kaybını Ortadan Kaldıracak

Enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisi Bosch Termoteknik, yeni ürünü “Magnetli Tortu ve Pislik Tutucu” ile arıtılmamış sistemlerde enerji verimliliğini düşüren etkenleri ortadan kaldırıyor. “Magnetli Tortu ve Pislik Tutucu” tortuların farklı alanlarda birikmesi engelleyerek enerji kullanımında verim kaybının önüne geçiyor. Tutucular enerji verimliliğini artırarak kullanıcıların enerji tüketim maliyetlerini azaltıyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet tedarikçisi Bosch, ısıtma ve soğutma sistemleri için geliştirilen Spirotech markalı “Magnetli Tortu ve Pislik Tutucu”yu ürün gamına ekledi. Yeni geliştirilen ürün, sistemde bulunan pompa ve diğer pahalı ekipmanları korurken, 5 μm’e kadar hem manyetik hem de manyetik olmayan partikülleri yüksek verimlilikte ayrıştırıyor.


Biriken tortuyu hızlı ve kolay bir şekilde tahliye eden “Magnetli Tortu ve Pislik Tutucu” yüksek hacimde tortu toplama kapasitesi ile güçlü ve sızdırmaz özelliğiyle de dikkat çekiyor. Her türlü dikey, yatay ve diagonal uygulamaya adepte edilebilen “Magnetli Tortu ve Pislik Tutucu”nun hızlı ve kolay bir şekilde montajı yapılabiliyor. Ayrıca “Magnetli Tortu ve Pislik Tutucu”nun 20 yıl ürün garantisi bulunuyor.

Dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor

“Magnetli Tortu ve Pislik Tutucu” döndürülebilir bağlantısı sayesinde yatay ya da düşey hatta diagonal borular ile kullanılabiliyor. Optimum pislik tutma işlemini gerçekleştirmek üzere tasarlanan “Magnetli Tortu ve Pislik Tutucu”nun eşsiz manyetik alan destek teknolojisine sahip takıp çıkarılabilir harici mıknatısı bulunuyor. Toplanan tortuyu tahliye etmek için drenaj vanasıyla birlikte “Magnetli Tortu ve Pislik Tutucu” 10 bar işletme basıncı ve 0 - 110°C akış sıcaklığına dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)