​DuPont, İnovatif Fikirleri Desteklemeye Devam Ediyor

DuPont’un inovatif fikirleri keşfetmek ve desteklemek amacıyla hayata geçirilen #ucuzfikrinyahnisi isimli üniversiteler arası yarışmanın ödül töreni,

3 Ağustos Pazartesi günü DuPont Türkiye İnovasyon Merkezi’nde düzenlendi.

İSTANBUL, 06.08.2015 - Küresel pazara birinci sınıf, yenilikçi ürünler, malzemeler ve hizmetler sunan bilim şirketi DuPont’un üniversiteler arası düzenlediği #ucuzfikrinyahnisi isimli yarışmanın kazananları, 3 Ağustos Pazartesi günü DuPont Türkiye İnovasyon Merkezi’nde düzenlenen törende açıklandı ve dereceye giren isimler ödüllendirildi.


DuPont’un inovatif yaklaşımı kapsamında hayata geçirilen yarışmada, üniversitelerde bölüm ayırt etmeksizin okuyan tüm lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin “Türkiye’de kırsal bölgelerde sürdürülebilir gıda ve tarım çözümleri” konulu projeleri değerlendirildi.

Jüri değerlendirmesi sonucunda dereceye giren öğrencilere ödüllerini DuPont Türkiye Ülke Müdürü Halide Aydınlık, takdim etti. Yarışmada birinci olan Gökhan Çelebi, Selcen Mülazımoğlu ve İsmail Sincik Cenevre/İsviçre’de bulunan DuPont Avrupa Merkez Ofisi’ne ve Meyrin /İsviçre’de bulunan DuPont Avrupa Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi’ne iki günlük ziyaret ile iPad ödülü kazandı.

Ödül töreninde konuşma yapan DuPont Türkiye Ülke Müdürü Halide Aydınlık “İki yüzyılı aşkın deneyimiyle bilimde dünya lideri bir şirket olarak, inovatif fikirleri içtenlikle destekliyoruz. Geçtiğimiz yıl yarışmanın ilkini Sabancı Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirmiştik. Bu yıl farklı üniversitelerden katılımlar oldu. Öğrencilerle buluşmaktan ve onların projelerini dinlemekten büyük mutluluk duyduk. Önümüzdeki dönemde inovatif fikirleri destekleyen yarışmalar düzenlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)