​Her Detayın Düşünüldüğü Bir Banyo Hayal Edin

Tasarımlarıyla fark yaratan İtalyan ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan aldığı Sott’Aqua Serisi ile su altı dünyasının gizemini ve huzurunu banyolara taşıyor. "Doğaya Dönüş" temalı seride, Soffice ve Marino olmak üzere her zevke hitap edecek iki farklı seçenek bulunuyor.

Ödüllü tasarımcılar Nativita Design House ve Sevil Acar tarafından tasarlanan Sott’Aqua Serisi, “doğaya dönüş” temasından aldığı ilhamı İtalyan tasarım şıklığı ile buluşturarak su altı dünyasının yumuşak ve akıcı formlarını yeniden yorumladı.

Ödüllü Seri

Sott’Aqua Serisi, tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında yer alan A’Design Award, EDIDA Tasarım Yarışması ve Red Dot Design 2015’te kazandığı ödüllerle de banyolardaki tasarım kültürü ve anlayışına damgasını vuruyor.

Kendi Banyonu Kendin Tasarla

Sott’Aqua Soffice Serisi; özel seperasyon sistemi ve gizli çekmecesiyle dolap içinde düzenli depolama olanağı sağlıyor. Doğal ahşap kaplama ve lake seçenekleriyle el imalatı hassasiyetinde üretilen banyo dolapları, modüler yapısıyla kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlamasına da olanak sağlıyor.

Bornoz ve Banyo Terliğiniz İçin Özel Alan

Sott’Aqua Marino Serisi; küçük hacimlerde büyük depolama alanları yaratan duvar modülleri, gizli aydınlatmalı aynası ve fonksiyonel makyaj ünitesiyle banyolara akılcı çözümler sunuyor. Ünite içi çamaşır depolama işlevini gerçekleştiren puf ve aynı zamanda kendi ekseni etrafında 360 derece dönen boy aynasının arkasında bornoz ve banyo terliği için özel aksesuarlara yer vererek detaylardaki şıklığı ile dikkat çekiyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)