​Gaggenau 200 Serisi Mikrodalga Fırınlar İle Okul Mevsimine Hazır Olun

Gaggenau’nun yenilikçi bir montaj konsepti olarak tanıttığı 200 serisinde yer alan mikrodalga fırınlar, şık tasarımlarının yanı sıra farklı kombinasyon seçenekleri ile çok ayrıcalıklı. İsteğe göre mikrodalga veya ızgara tek başına ya da ızgara ve fırın kombinasyonunda kullanılabilen Gaggenau 200 serisi mikrodalga fırınlar, okul sezonu açılırken çocuklara hızlı ve pratik yiyecekler hazırlamak için ideal bir yardımcı.

Okullar açılırken günlük telaş ve yoğunluğun üstesinden gelerek çocuklara hızlı ve pratik yiyecek hazırlamak da ciddi bir ihtiyaç haline geliyor. Gaggenau 200 serisi mikrodalga fırınlar, bu ihtiyacı karşılamak için en ideal seçenekler arasında öne çıkıyor.

Lüks mutfak aletleri sektörünün önemli markası Gaggenau’nun yeni 200 fırın serisinde yer alan bütün cihazlar, yüzeye silme monte edilebildiği gibi, birbirleriyle de kombinlenebiliyor.


Seri, buharda hamur işi ve yemek pişirme fırınları, mikrodalga fırınlar, mikrodalga cihazları, tam otomatik espresso makineleri ve ısıtma çekmecelerini kapsıyor. Serideki BMP 250/BMP 251 model mikrodalga fırınlar, farklı ihtiyaçlara hitap eden kullanım seçenekleri ve çözümleri ile mutfak hayatını kolaylaştırıyor.

İster tek başına ister birlikte kullanın

Her türlü ortama mükemmel bir şekilde entegre edilebilen Gaggenau 200 serisi mikrodalga fırınlar, mikrodalga veya ızgaranın tek başına ya da ızgara ve fırın kombinasyonunda kullanılabilmesine olanak tanıyor. Cihazlarda ayrıca, kombinasyon ve uyku modu da dahil olmak üzere, beş çalışma modunun sıralı çalıştırılabilmesi de mümkün. 45 cm yüksekliğindeki Gaggenau 200 serisi mikrodalga fırınlar, elektronik bir sıcaklık ayarına sahip. Fırınların paslanmaz çelik pişirme alanı ise 36 litrelik oldukça hatırı sayılır bir hacme sahip. Renk seçenekleri arasında Gaggenau antrasit, metalik veya gümüş tonları bulunuyor.

Üstün kaliteli ev aletleri üreticisi Gaggenau, “Made in Germany” teknolojisi ve tasarımı ile inovasyonda bir lider. Defalarca uluslararası ödüller alan ürünleri ile özel mutfak alanında sürekli yeni devrimler yaratan şirket, 330 yılı aşkın geçmişiyle öne çıkıyor. Şirketin başarısı, teknolojik açıdan ilerleme ve işlevsellikle kombine edilen net bir tasarım dili temeline dayanıyor. 1995 yılından bu yana BSH Hausgeräte GmbH Münih’in bir iştiraki olarak faaliyet gösteren Gaggenau, bugün, 50’yi aşkın ülkenin metropollerinde, amiral gemisi galerileriyle temsil ediliyor. Şirket, 2014 yılında yaklaşık 200 milyon Avro ciro elde etti.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)