​Kale, Modüler Koleksiyonu ‘Zero’ İle Banyolara Konfor Getiriyor

Kale, bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak hayata geçirdiği Zero koleksiyonu ile yaşam konforunu artırıyor. İşlevsel ve şık tasarımın en yalın haliyle buluştuğu modüler koleksiyon Zero, kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Estetik ve fonksiyonelliğin harmanlandığı tasarım anlayışı ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Zero’nun, lavabo, klozet, küvet ve banyo mobilyalarını kapsayan bütünsel konsepti, etkileyici bir tasarım dilinin farklı ifadesi olarak ortaya çıkıyor. Fonksiyonelliğin en yalın halini banyolara taşıyan koleksiyon, modüler mobilyalarıyla da kusursuz çözümler sunuyor. Zero’nun ahşap dokusu ve saklama seçenekleri sayesinde hayalinizdeki ideal banyo hayat buluyor.

Her ihtiyaca göre farklı seçenekler

Banyo kültürüne ilişkin ürün tasarımları ile sayısız ödüle layık görülen Alman tasarımcı Adolf Babel imzasıyla banyolarda yerini alan Zero; lavabo, klozet, küvet ve banyo mobilyalarından oluşan son derece şık bir koleksiyon olarak, bütünsel banyo çözümlerinin en ideal örneğini oluşturuyor. Zero banyo mobilya serisinin dolapları, her ihtiyaca göre farklı bir seçenek sunmak üzere tasarlandı. Boy dolaplardan küçük dolaplara, çekmece seperatörlerinden etajer raflara kadar birçok seçeneği bir araya getiren seri, ahşap görüntüsüyle de banyonuza sıcaklık katıyor.

Zero serisi, modüler yapısı ve zengin ebat çeşitliliği ile küçük banyolara bile uyum sağlıyor. Çekmece ve dolaplar şık kulpları sayesinde rahatça açılıyor, yavaş ve sessizce kapanıyor. Üst dolabına temizlik malzemelerini yerleştirebileceğiniz çamaşır makinesi dolabı ve bakım ürünlerinizi saklayabileceğiniz sandık tipi puf, banyonuzu düzenli bir görünüme kavuşturuyor.

Zero’nun banyo mobilyasında estetik ve işlevsel ürün seçenekleri yer alıyor: Tezgah üzeri lavabo (60x50 cm), yer modülü puf (35 cm), aydınlatmalı ayna dolapları (65-80-100-115 cm), alt ve üst dolap (70 cm), sağ/sol sepetli boy dolap (35 cm), asma dolap (35 cm), çamaşır makinesi için üst ve alt dolap (70 cm).

Daha hijyenik ve kullanışlı klozet

Kale’nin su tasarrufu sağlayan ödüllü klozeti ‘SmartYıkama Klozet’ de, Zero koleksiyonunda yer alıyor. Kanalsız tasarımı sayesinde kir ve bakterilere karşı koruma sağlayan sistem, aynı zamanda Kale patentli özel jet tipi yıkama sistemiyle suyu dışarı sıçratmadan her yere eşit şekilde yayarak yıkama sağlıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)